Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 31 / 05 (Μαΐ.) / 2023
Όταν δεν μπορείς να σκοτώσεις την ιδέα, σκότωσε τον χαρακτήρα…


Όλοι οι σύνδεσμοι ανοίγουν σε νέα καρτέλα (tab)Κάθε φορά που λέω στον εαυτό μου ότι δεν θα ασχοληθώ περεταίρω με τα πολιτικά, έρχονται οι εξελίξεις και πυρπολούν την συνείδησή μου με θερμίτη. Τι έγινε; Μόλις 23 Μαΐου και είδα αδικία και παλιανθρωπιά. Είδα δολοφονία χαρακτήρος και θέλω να φωνάξω.

Είδα πολλούς από εκείνους τους γνωστούς «καλοθελητές» οι οποίοι τρέχουν πρώτοι να χτυπήσουν όταν δουν κάτι καλό, αρκεί «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα». Και τι δεν είπαν για να διαβάλλουν τον κ. Νατσιό. Ότι είναι Μασόνος, ότι είναι κουμπάρος της Ντόρας, ότι τον έχει βάλει ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ότι τον έχει βάλει ο Μαρινάκης, ότι τον έχει βάλει η ΝΔ, ότι είναι υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών, ότι είναι κατά των υγειονομικών που δεν εμβολιάστηκαν και τόσα άλλα, που ενώ από την μια είναι θετικά διότι δείχνουν πόσο μεγάλη προοπτική έδειξε η «Νίκη» για να την χτυπά τόσο συντονισμένα και λυσσασμένα το ΚΑΘΕΣΤΩΣ, από την άλλη, είναι θλιβερά, διότι ξεμπροστιάζουν το δυσώδες ποιόν μερικών αδελφών μας.

Για παράδειγμα, είδα σε συνέντευξη του κ. Στεφανόπουλου στον κ. Κατσιάπη στο blog του Τρελογιάννη να διαστρεβλώνουν την έννοια της «υπακοής» προκειμένου να πιαστούν από κάτι για να ψέξουν τον κ. Νατσιό. Τους άκουσα να λασπολογούν ότι την δημιουργία της «Νίκης» την υπαγόρευσαν από το Άγιον Όρος. Ντροπή και μόνο η ασέβειά τους για το Περιβόλι της Παναγιάς!

Τους άκουσα να λασπολογούν ότι ο κ. Νατσιός στην ουσία εξαπατά Χαριτωμένο γέροντα του Αγίου Όρους εκμεταλλευόμενος το όνομά του. Μόνο που δεν μας είπαν ότι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας υπάρχει πνευματικό παιδί του εν λόγω γέροντος και άρα δεν θα μπορούσε ο κ. Νατσιός να εκμεταλλευτεί τον εν λόγω γέροντα. Όπως δεν μας είπε ο κ. Στεφανόπουλος την διαχρονική του εμπάθεια κατά του εν λόγω Χαριτωμένου γέροντα, για τον οποίο παρεμπιπτόντως αμφιβάλει ο κ. Στεφανόπουλος για τον Φωτισμό του. Ας ρωτήσει σχετικά τους χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο που έχουν δει σημεία κοντά του πριν προβεί σε ιερο-κατάκριση και μάλιστα κατά γενική παραδοχή Χαριτωμένου γέροντα.

Ίσως η βαθειά πικρία του κ. Στεφανόπουλου η οποία διαχέεται αβίαστα στη εν λόγω συνέντευξη να έχει να κάνει με κάποιου είδους ανταμοιβή την οποία φανταζόταν ότι θα εκλάβει. Δείχνει σαν να περίμενε από τον κ. Νατσιό κάποιου είδους προβολής, διαφήμισης ή και αμοιβής για το ότι ο κ. Νατσιός ενδεχομένως να ανέβασε με τα κείμενά του το επίπεδο και την αναγνωρισιμότητα των ιστοσελίδων ή εκπομπών του κ. Στεφανόπουλου στην ομογένεια. Ίσως να ήθελε να βρίσκεται αυτός στην θέση του κ. Μακρή και του Στύλου Ορθοδοξίας.

Όσο για το θέμα των υγειονομικών στο οποίο και αναλώθηκαν την περισσότερη ώρα για να δείξουν πόσο απείχε ο κ. Νατσιός και το ΝΙΚΗ από την στήριξή σε αυτούς, να καταθέσω μερικές σκέψεις. Πρώτον, πάμπολλοι από τους διωκόμενους υγειονομικούς κοσμούν τα ψηφοδέλτια του ΝΙΚΗ. Κάτι παραπάνω από τους δυο κυρίους θα ξέρουν αυτοί. Δεύτερον, τα όσα έχει γράψει και πει ο κ. Νατσιός υπέρ των υγειονομικών μπορεί να τα βρει ο καθ’ ένας με μια απλή αναζήτηση. Να αναφέρω μόνον ότι η δεύτερη ανάρτηση μετά από την δημιουργία της σελίδας της Νίκης τον Απρίλιο του 2022 ήταν συνέντευξη υπέρ των ανεμβολίαστων υγειονομικών οι οποίοι είχαν μόλις αρχίσει τον αγώνα τους. Τρίτον, η ατζέντα των δυο κυρίων φάνηκε από το ότι, αφού επί πόση ώρα κατηγορούσαν ότι ο κ. Νατσιός και το ΝΙΚΗ ήταν απών από την στήριξη και τις συγκεντρώσεις των υγειονομικών ώστε να εδραιωθεί η κακή εντύπωση, κάποια στιγμή πέταξε ο κ. Κατσιάπης και το ότι σε όλες τις συγκεντρώσεις υπήρχαν «…δυο…τρείς…τέσσεροι…» από το ΝΙΚΗ. Καταλάβαμε κ. Κατσιάπη…

Τέταρτον, δεν κατάλαβα, το ζήτημα των δυο συνομιλητών ήταν ποιος έχει τα πρωτεία, το μονοπώλιο, το βραβείο της συμπαράστασης στους υγειονομικούς; Πέμπτον, δηλαδή εγώ που δεν ήμουν με φυσική παρουσία πρωτοστάτης θεωρούμαι για τους δυο κυρίους ότι βρίσκομαι απέναντι στους υγειονομικούς; Έκτον, τις ίδιες δυνατότητες έχει ο κ. Νατσιός με τον κ. Κατσιάπη; Ο κ. Νατσιός είναι εν ενεργεία δάσκαλος και δουλεύει κάθε μέρα μέχρι το απόγευμα που σχολάει και μετά φαντάζομαι πρέπει να διορθώσει γραπτά και να ετοιμάσει την επόμενη ημέρα. Ο κ. Κατσιάπης από την άλλη είναι δουλειά του να βρίσκεται στον δρόμο και στις συγκεντρώσεις. Εκτός λοιπόν του ότι δείχνουν το ποιόν τους υποπίπτοντας σε τέτοιες μικροπρεπείς συγκρίσεις, δεν είναι και «λίγο» αντιδεοντολογικό και άδικο και ύποπτο να κρίνουν εκτός πλαισίων;

Ήταν ηθικό και δημοσιογραφικά δεοντολογικό από την πλευρά του τόσο «έντιμου» και «έγκριτου» όπως μας αυτό-προσδιορίστηκε ο κ. Στεφανόπουλος να σχολιάζει και μάλιστα τόση ώρα και μάλιστα με τόσο καταγγελτικές πληροφορίες έναν άνθρωπο χωρίς να βρίσκεται εκεί και χωρίς να του δοθεί έστω τηλεφωνικά βήμα να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του όπως κάνουν οι πραγματικοί δημοσιογράφοι, ακόμη και αυτοί στα καθεστωτικά κανάλια; Πού είναι έστω η συνέντευξη του κ. Νατσιού στον κ. Στεφανόπουλο ώστε να του δοθεί βήμα και ευκαιρία να απαντήσει σε όσα του καταλόγισαν οι δυο κύριοι; Ας δουν και οι δυο «δημοσιογράφοι» την στάση για παράδειγμα του όντως δημοσιογράφου κ. Νίκου Κυριακάκη επάνω σε αυτό το θέμα για να παραδειγματιστούν.

Έφτασαν μέχρι και να πουν πόσο ανάξιος είναι ο κ. Νατσιός να ηγηθεί. Μάλιστα κύριοι. Τόση εμπάθεια! Ακόμη και εάν ο κ. Νατσιός δεν πληρεί τον δικό σας πήχη, τι πετυχαίνετε με την σπίλωση, αποδόμηση και απαξίωση μιας πατριωτικής προσπάθειας; Τι σκοπούς εξυπηρετεί η πλήξη του ΝΙΚΗ; Εύλογα διερωτάται κανείς. Είναι απλά βλακεία; Είναι απλά κόμπλεξ και εγωισμός; Είναι απλά κραυγή διεξόδου από την αφάνεια; Είναι ζήλεια και σκοπιμότητα για να μην χάσει ψηφαλάκια κάποιος άλλος «μικρός» πολιτικός χώρος; Είναι εντεταλμένη υπηρεσία κάποιας ΝΔ ή κάποιου Βελόπουλου μιας και οι δημοσκοπήσεις έδειχναν τη «Νίκη» μέσα στην επόμενη Βουλή; Πώς ωφέλησε τον τόπο αυτή η συνέντευξη; Απαξιώνοντας στην συνείδηση του κόσμου κάθε πατριωτική προσπάθεια και σπιλώνοντας συλλήβδην τον πατριωτικό χώρο απελπίζοντας τον ήδη απογοητευμένο Έλληνα ότι δεν υπάρχει κανείς πια καλός σε αυτό τον τόπο; Μη έχοντας κάν τον σεβασμό να μην κατακρίνετε και να λασπολογήσετε ούτε το Άγιον Όρος, ούτε τους ασκητές του;

Είδα στο ίδιο μήκος κύματος άρθρα στο Pronews του κ. Γκουριώτη τα οποία να λένε εμφατικά και σε κάθε ευκαιρία ότι θεωρούν την «Νίκη» μαξιλαράκι της ΝΔ. Κρίμα, διότι τον κ. Γκουριώτη τον είχα σε εκτίμηση. Άλλος οχετός εκτοξεύθηκε από το Pronews, το οποίο έσπευσε να καλέσει τον κ. Μπογδάνο και καλώς, τον κ. Κώνστα και καλώς, τον κ. Βασιλειάδη και καλώς και ένα σωρό άλλους και καλώς, αλλά δεν βρήκε χρόνο για τον κ. Νατσιό… Βρήκε όμως χρόνο να τον λασπολογήσει ερήμειν του και χωρίς αποδείξεις, ότι τάχα είναι «μαξιλαράκι» της ΝΔ, ότι τον εκπροσωπούν Μητροπολίτες, ότι εκπροσωπείται από παραεκκλησιαστικές οργανώσεις!!!, οικονομικούς παράγοντες και ένα σωρό άλλα «έντιμα», «αξιοπρεπή» και «έγκριτα» δημοσιογραφικά στοιχεία… Η εμπάθεια, η έλλειψη αντικειμενικότητας και η πολιτική ατζέντα δεν μπορούν να κρυφτούν κ. Γκουριώτη όταν γράφονται εκφράσεις του τύπου «…ένα κόμμα που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πρόεδρος […] παρόλο που δεν έχει σε καμία περίπτωση έναν ηγέτη, με τον πρόεδρο της Δημήτρη Νατσιό, να μην είναι ούτε κατά φαντασία καλός ρήτορας […] Όπως αποδείχθηκε ένα κόμμα για να μπει στη Βουλή δεν χρειάζεται ούτε ηγέτη, ούτε τίποτα, χρειάζεται κεφάλαια! Κανείς δεν ήξερε την ηγετική ομάδα.»… Κρίμα κ. Γκουριώτη. Αυτή είναι η αντίληψή σας περί δημοκρατίας, δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας και δημοσιογραφίας; Ντροπή! Εάν θέλετε να στηρίξετε τον κ. Κώνστα, ή τον κ. Βασιλειάδη, ή τον κ. Βελόπουλο, ή τον κ. Μητσοτάκη, ή οποιονδήποτε άλλο θέλετε, κάντε το αξιοπρεπώς και ευθαρσώς και όχι λασπολογώντας τους υπολοίπους κ. Γκουριώτη.

Παρόμοια σχόλια, είτε ειρωνικά είτε λασπολογικά, είτε ασαφή και υπονοούμενα, είδαμε και ακούσαμε όλοι αυτές τις ημέρες και από πολλούς άλλους δημοσιογράφους όπως ο κ. Δρυμιώτης, ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Λιάγκας, ο κ. Χίος, ο κ. Καψαμπέλης και πολλοί άλλοι καλοθελητές όπως ο κ. Ευαγγελάτος, ο οποίος μάλιστα για κάποιον περίεργο λόγο ανάλωσε τον περισσότερο χρόνο του επιτιθέμενος (δημοσιογραφικά) και αγωνιωδώς για τις θέσεις της «Νίκης» για τους αρσενοκοίτες… Αυτή είναι η υποκριτική τους αντίληψη για την δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου, τον πολιτισμό, τον αντι-ρατσισμό. Πιστεύουν στο: «Σε σέβομαι, αρκεί να συμφωνείς με τις απόψεις μου».

Εκείνο που επίσης αποκόμισα για πολλοστή φορά στη ζωή μου, είναι το ότι το dna και το σαράκι του Έλληνα δεν πρόκειται να τερματίσει ΠΟΤΕ! Μη δει ο Έλληνας κάποιον αδελφό του να προσπαθεί να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτό τον ρημαγεμένο τόπο, λύσσα τον πιάνει. Αμέσως χολή και όξος! Να ψοφήσει η γίδα του γείτονα με κάθε κόστος! Να ψοφήσει η γίδα του γείτονα κι’ ας πεθάνω και εγώ! Έλεος πια! Ας αναλογισθεί ο καθ’ ένας τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία και απέναντι στον Θεό, όσοι πιστεύουν...

Εδώ όμως υπάρχει και κάτι πολύ πιο βαθύ. Ο κ. Νατσιός και η «Νίκη» δεν ενόχλησαν απλώς επειδή είναι ένα «δεξιό» όπως «ετσιθελικά» το χαρακτηρίζουν κόμμα, ή «ακρο-δεξιό» όπως το χαρακτήρισε ο υποκριτής κ. Ευαγγελάτος ο οποίος κατ’ εξαίρεσιν δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα του αυτό-προσδιορισμού στην «Νίκη»! Εδώ λοιπόν υπάρχει το πρόβλημα για αυτούς ότι ο κ. Νατσιός μιλά μέσα στην καρδιά του Έλληνα και την ξυπνά. Μιλά για Χριστό και για Ρωμηοσύνη και αυτό τους ενοχλεί. Μιλά για Ελληνορθόδοξη παράδοση και ψυχική ανάταση και αυτό τους ενοχλεί. Μιλά για ξεχασμένες αξίες και ιδανικά και αυτό τους ενοχλεί.

Τους ενοχλεί διότι ξυπνά τον Έλληνα από τον δαιμονικό λήθαργο που τον έχουν ρίξει με τα μνημόνια, τα χρέη, τα ψεύτικα διλλήματα, τα αποχαυνωτικά καθεστωτικά ΜΜΕ, τα facebook, τα προβαλλόμενα πάθη, τις ανωμαλίες, τις αιρέσεις, τον νεοταξικό αμοραλισμό, την βιαίως επιβαλλόμενη κατάλυση κάθε έννοιας φυσιολογικού και ηθικού, κοκ.

Και τους ενοχλεί διότι φοβούνται ότι ο Έλληνας θα ξυπνήσει και θα καταλάβει σε τι χάλι τον έριξαν και πως προσπαθούν να τον κρατήσουν έναν ανώμαλο και κοιμισμένο ραγιά. Φοβούνται διότι μόλις ο Έλληνας ξυπνήσει και λάμψει μέσα του η Ρωμηοσύνη θα αναζητήσει ξανά το Φώς του Χριστού! Και τότε θα χάσουν την τόσο λατρεμένη τους εξουσία. Θα χάσουν την ασυδοσία τους και την ανωμαλία τους. Και το θηρίο θα στραφεί να τιμωρήσει εκείνους, διότι δεν μπόρεσαν να ανακόψουν το ξύπνημα του Έλληνα και ξέρουν τι σημαίνει οργή του θηρίου. Γι’ αυτό κ. Νατσιέ είστε μόλις στην αρχή του πιο λυσσαλέου «πολέμου» που έχετε δώσει ποτέ.

Βάστα κ. Νατσιέ διότι η δημιουργία και η άνοδος της «Νίκης» κέντρισε το θηρίο και έστρεψε το βλέμμα του επάνω σου. Βάστα κ. Νατσιέ διότι όλη αυτή η λάσπη και η χλεύη που εισέπραξες από τους «καλοθελητές» μέχρι σήμερα δεν ήταν τίποτε. Βάστα κ. Νατσιέ διότι η «καλοπροαίρετη» συνέντευξη που έζησες στον κ. Ευαγγελάτο δεν ήταν τίποτε. Το θηρίο, χωρίς εισαγωγικά, σε κλείδωσε στο στόχαστρό του και θα σε χτυπήσει με όλους του τους καθεστωτικούς «καλοθελητές», Χατζηνικολάηδες, Ευαγγελάτους, Τατσόπουλους, Λαζόπουλους, Κανάκηδες, Λιάγκες, Τσίμες, Καμπουράκηδες, Πορτοσάλτηδες και δεν συμμαζεύεται. Βάστα κ. Νατσιέ διότι αυτοί έχουν το θηρίο αλλά εσύ τον Χριστό!

Επειδή τον λυπάμαι τον άνθρωπο για όσα μέλει να περάσει από εδώ και πέρα από τους «καλοθελητές» αδελφούς μας, κάνω ανοικτή πρόταση σε όποιον ακούει, να συντονίσει, όπως γίνεται άλλωστε για πολλούς αδελφούς μας, κάποια ώρα για ταυτόχρονο κομποσχοίνι υπέρ Νατσιού.


Προσθήκη 23 Μαΐου:
Και δεν πρόλαβα να αναρτήσω την παρούσα σελίδα και διαπιστώνω ότι ήδη η «Νίκη» έχει εκδώσει επίσημη απάντηση σε ένα από τα κέντρα της λάσπης και της συκοφάντησης, τον «καλοθελητή» της ΝΔ κ. Βελόπουλο. ( εδώ )

Και όποιος θέλει αποδείξεις για την σχέση και το σχέδιο ΝΔ-Βελόπουλου για την προστασία της ΝΔ δια του καπελώματος των κομμάτων δεξιά της ΝΔ, δεν έχει παρά να αναζητήσει και να παρακολουθήσει προσεκτικά την εκπομπή «Ανατρεπτικό Δελτίο» της Τρίτης 23 Μαΐου 2023.

Σε αυτή την εκπομπή ξεδιπλώνει και ο κ. Βελόπουλος όλο του τον πανικό για την άνοδο και άλλων πατριωτικών κομμάτων, αλλά και το «ήθος» του με τον συκοφαντικό και απαξιωτικό του λόγο πρός τα πρόσωπα των άλλων κομμάτων, αλλά και την απίστευτη λογική του ότι δεν μπορεί ένας τίμιος μισθωτός να σώσει την χώρα, παρά μόνον ένας πλούσιος όπως ο ίδιος, λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς!!! Η προσωπική περιουσία του υποψηφίου θα σώσει την Ελλάδα κ. Βελόπουλε ή το καθαρό μέτωπο και το όραμα; Δηλαδή μας γίνατε δεύτερος Σώρρας; Και θέλετε και να πιάσετε στα χέρια σας και την τύχη μιας ολόκληρης χώρας με τέτοια επικίνδυνη νοημοσύνη;

Προσθήκη 24 Μαΐου:
Μόλις παρακολούθησα το ρεπορτάζ του κ. Καμπουράκη για τη Νίκη. Έσταζε η τηλεόρασή μου λάσπη, συκοφαντία, ειρωνία, χλεύη, απαξίωση και εμπάθεια και φυσικά...ατζέντα. Άν εσείς είστε δημοσιογράφοι κύριοι τότε εγώ είμαι δέντρο. Γιατί τόσο μίσος για την διαφορετική άποψη; Δεν σας απαγόρευσε κανείς να πιστεύτε στον δικό σας θεό. Σεβαστείτε και εμάς να πιστεύουμε στην Ορθοδοξία όπως σέβεστε και τους Ιουδαίους, τους Οικουμενιστές, τους αθέους, τους Μωαμεθανούς, τους Βουδιστές και όλο τον κόσμο. Δεν είδα να ειρωνεύεσθε και να επιτίθεστε έτσι σε άλλη κοινωνική ομάδα και σε άλλο κόμμα. Πρός τι η μεροληψία και η ατζέντα; Και κάτι άλλο. Μιας και ο κ. Καμπουράκης τόσο απαξιωτικά και αφοριστικά αρνείται τον αυτο-προσδιορισμό της Νίκης και τάσσεται υπέρ της άποψης ότι δεν υπάρχουν πλέον αυτο-προσδιορισμοί, τότε μου δίνει το αυτόματο δικαίωμα και εμένα, με την ίδια νομιμότητα της λογικής του να τον θεωρώ συνειδητό και φανατικό Καμπαλιστή ή Εωσφοριστή ή ομοφυλόφυλο, άσχετα εάν αυτός αυτο-προσδιορίζεται Χριστιανός, φυσιολογικός ή ότι άλλο. Έτσι δεν είναι κ. Καμπουράκη;

Προσθήκη 24 Μαΐου:
Μερικά επίκαιρα σχόλια για τους δημοσιογράφους (και όχι μόνο) οι οποίοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους κατά όσων καταγγέλουν την ομοφυλοφιλία και την ατζέντα WOKE/ΛΟΑΤΚΙ. ( εδώ )

Προσθήκη 27 Μαΐου:
Οι μάσκες έπεσαν! Μεγάλη παραδοχή δημοσιογραφικής ομάδας Βελόπουλου υπέρ παγκοσμιοποίησης, νεοταξισμού και Οικουμενισμού; ( εδώ )

Προσθήκη 27 Μαΐου:
Η χθεσινή (26/05/2023) απάντηση της ΝΙΚΗΣ στις ύβρεις περί «χριστεμπορίου» ( εδώ )
Η προηγούμενη (23/05/2023) απάντηση της ΝΙΚΗΣ στα ψεύδη του κ. Βελόπουλου ( εδώ )
Η παλαιότερη (09/05/2023) απάντηση της ΝΙΚΗΣ σε ανυπόστατες φήμες και ευφάνταστους μύθους ( εδώ )

Προσθήκη 29 Μαΐου:
Ανοικτή επιστολή στους κ. Πιτταρά, Γρηγοριάδη, Τζούμα και Βασιλειάδη ( εδώ )

Προσθήκη 31 Μαΐου:
Σχόλια με αφορμή την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη ( εδώ )

Παρεμπιπτόντως, μια μικρή εικόνα από την δική μου αντίληψη για τα 35 κόμματα που «κατεβαίνουν» στις πρώτες εκλογές του 2023 (21 Μαΐου).


ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ
Κόμματα που δεν μπορούν να ταιριάξουν στην κατηγοριοποίηση «αριστερά-δεξιά» διότι έχουν διαφορετική πολιτική κοσμοθεωρία.

Νίκη – Δημήτρης Νατσιός
Ενότητα–Αλήθεια ΕΝ.Α (συν.) – Αργύρης ΝταλιάνηςΑΚΡΟ-ΔΕΞΙΑ – ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ
Πολιτικοί κρατούμενοι από το ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
[Εδώ θα ήσαν και άλλα κόμματα όπως το Εθνικό Μέτωπο του Μάνου Κώνστα εάν συμμετείχαν στις εκλογές.]

ΔΕΞΙΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ
ΕΑΝ – Αναστάσιος Κανελλόπουλος
Κίνημα 21 – Ζώης Μπέχλης
[Εδώ θα ήσαν και άλλα κόμματα όπως το Ελεύθερη Πατρίδα του Νικολάου Βασιλειάδη εάν συμμετείχαν στις εκλογές.]

ΚΕΝΤΡΩΑ
Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης
Πνοή Δημοκρατίας – Δημήτρης Κούβελας
Νέα Δομή – ???


ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ – ΠΡΑΣΙΝΑ
Κόμματα χωρίς εμφανή πατριωτικό ή συντηρητικό προσανατολισμό.
Από εδώ και κάτω η αναφορά των κομμάτων γίνεται από το λιγότερο προς το περισσότερο χειρότερο, κατά την δική μου πάντοτε αντίληψη.

Κίνημα Φτωχών – Παύλος Κοντογιαννίδης
Κοινωνία Αξιών – Φιλελεύθερη Συμμαχία (συν.) – Στέλιος Φενέκος
Πολιτική Πρωτοβουλία (συν.) – Γιάννης Ζερβός
Οικολόγοι Πράσινοι – Πράσινη Ενότητα (συν.) – Κατερίνα Ανδρικοπούλου-Σακοράφα / Δημήτρης Πολιτόπουλος


ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ
Συμμαχία Ανατροπής (συν.) – ???


ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας
Δεν χρειάζονται σχόλια...


ΑΚΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
Κόμματα τα οποία προάγουν τον αθεϊσμό, την απατρία, τον διεθνισμό, την πολυ-πολιτισμικότητα, την κατάλυση των εθνικών κρατών, των εθνικών ταυτοτήτων, των εθνικών συμφερόντων, των πατρίδων, των παραδοσιακών αξιών και ιδανικών, που επιδιώκουν την «δικτατορία του προλεταριάτου», την ένοπλη επανάσταση, την ανατροπή του πολιτεύματος, την δολοφονία των εγχωρίων!!! «εχθρών» του Κομμουνισμού, κοκ.

ΟΑΚΚΕ – Ηλίας Ζαφειρόπουλος
ΚΚΕ (μ-λ) – Επιτροπή
Μ-Λ ΚΚΕ – Επιτροπή
ΟΚΔΕ – Σωφρόνιος Παπαδόπουλος
ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Επιτροπή


ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ «το κόμμα»
Κόμματα τα οποία προέρχονται από «το κόμμα» το οποίο περιγράφεται τελευταίο και άρα δεν μπορούν να αποτελέσουν λύση στο πρόβλημα για το οποίο ήσαν συνυπαίτιοι.

Βόρεια Λέγκα – Χρήστος Ορφανίδης (από ΛΑΟΣ)
Ελληνικό Όραμα – Τάσος Τσανεκλίδης (από ΑΝΕΛ)
Εθνική Δημιουργία (συν.) – Θάνος Τζήμερος / Φαήλος Κρανιδιώτης (από ΠΑΣΟΚ/ΠΟΛΑΝ)
Πλεύση Ελευθερίας – Ζωή Κωνσταντοπούλου (από ΣΥΡΙΖΑ)
Ένωση Κεντρώων – Βασίλης Λεβέντης
ΤΟΛΜΑ – Αθανάσιος Κολυβάς (τέως Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ 2016)
Ενώνω Συμμαχία Ελευθερίας (συν.) – Νίκος Μαυραγάνης (από ΣΥΡΙΖΑ)
Πράσινο Κίνημα – Ρία Ακρίβου και ο Κώστας Καλογράνης (από ΣΥΡΙΖΑ)
ΚΟΤΕΣ – Νίκος Λούβρος (κόμμα καπνιστών) (από ΣΥΡΙΖΑ)
Έλληνες Οικολόγοι – Δημοσθένης Βεργής (λόγω των μετεκλογικών του δηλώσεων περί στήριξης στον Κ. Μητσοτάκη)
SOCIAL – Συμεών Καψάλας (από ΠΑΣΟΚ, ψηφιακό κόμμα)


ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – «το κόμμα»
Είναι το κόμμα με τα πολλά πρόσωπα που κυβερνά τα τελευταία 49 χρόνια και το οποίο λέγεται «Μεταπολίτευση», ή αλλιώς «Κυνοβουλευτισμός», ή αλλιώς «Δημοκρατικό Τόξο», ή με το σημερινό του όνομα, «ΝΔ–ΣΥΡΙΖΑ–ΠΑΣΟΚ–ΚΚΕ–Ελληνική Λύση–ΜΕΡΑ25». Παλαιότερα πρόσωπα του κόμματος αποτελούσαν και οι ΑΝΕΛ, ο ΛΑΟΣ, το ΔΗΚΚΙ, το ΚΚΕ Εσωτερικού, το ΕΔΗΚ, η Ένωση Κεντρώων, κα. Κόμματα που δεν υποτάσσονταν στην μειοδοτική ή και μισελληνική ατζέντα του κόμματος αυτού, «το κόμμα» τα απέβαλε μέχρι και διωγμού.

Το «Δημοκρατικό Τόξο» είναι το ένα, δοκιμασμένο, αποτυχημένο, πουλημένο κόμμα, υπαίτιο για κάθε δυστυχία που υπέφερε τα τελευταία 49 χρόνια ετούτος ο τόπος, η χώρα που απέμεινε, ο λαός της, η Πατρίδα, το Έθνος, η Φυλή*, το Γένος των Ρωμιών και η ίδια η Εκκλησία.

Δεν νομίζω ότι για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου χρειάζεται να αιτιολογήσει κανείς γιατί το «ΝΔ–ΣΥΡΙΖΑ–ΠΑΣΟΚ–ΚΚΕ–Ελληνική Λύση–ΜΕΡΑ25» είναι «ένα» κόμμα, ή γιατί αυτό το κόμμα βρίσκεται στην τελευταία θέση αυτής της λίστας. Όποιος δεν έχει ήδη καταλάβει το «γιατί» σε αυτά τα δυο, δεν θα το καταλάβει ούτε με μια ακόμη αιτιολόγηση.

* Και επειδή στον νεοταξικό κόσμο που ζούμε καταντήσαμε να πρέπει να αιτιολογούμε τα πάντα για να μην δώσουμε τροφή στους εθνο-μηδενιστές και τους διεθνιστές, να διευκρινίσω ότι ο όρος «φυλή» χρησιμοποιείται εδώ με την ιστορική έννοια και όχι με την φυλετιστική. Παραπέμπει στην ιστορία των Ελλήνων (Πελασγοί, Δωριείς, Αιολείς, Αχαιοί, Ίωνες, Έλληνες, Βυζαντινοί, Γραικοί, Ρωμιοί, κοκ) και όχι σε εθνικό σωβινισμό τύπου «über alles» ή πολιτικό φυλετισμό τύπου «White Power», «Black Power» ή «Black Lives Matter».(του editor)


omologiapistews@protonmail.comΒοηθήστε στον αντι-αιρετικό αγώνα :