Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 13 / 03 (Μαρ.) / 2023



Εκλογές 2023


Επί 4 χρόνια και πλέον, κράτησα αυτόν τον ιστότοπο όχι απλώς ακομματικό, όχι απλώς απολιτικό, όχι απλώς Ορθόδοξο, αλλά και αμιγώς ομολογιακό, αντι-Οικουμενιστικό. Τώρα όμως, μετά από όσα έχουν γίνει σε αυτή την έρμη Πατρίδα, το να μην αρθρώσει λόγο κανείς για την πολιτική κατάσταση καθίσταται συνενοχή. Βρισκόμαστε σε μια ιστορική συγκυρία όπου και οι πέτρες οφείλουν να έχουν άποψη ("καὶ οἱ λίθοι κεκράξονται"), όχι μόνο για τα Εκκλησιαστικά, αλλά ακόμη και για τα πολιτικά.

Στις ερχόμενες εκλογές καλόν θα είναι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν ακόμη στο πολίτευμα του Κοινοβουλευτισμού και στην διαδικασία των εκλογών, να μην ψηφίσουν υποψηφίους και κόμματα τα οποία μας έδειξαν ποιό είναι το ποιόν τους και εξηγούμαι.

Τα καθεστωτικά κόμματα στήριξαν από κοινού αντίχριστες νομοθεσίες που έφερναν άλλοτε ο ένας και άλλοτε ο άλλος. Για παράδειγμα.

Την νομιμοποίηση της πορνείας με τον νόμο ν.1250/1982 περί πολιτικού γάμου επί Α. Παπανδρέου.
Την νομιμοποίηση της μοιχείας με τον νόμο ν.1272/1982 επί Α. Παπανδρέου.
Την ενθάρρυνση των διαζυγίων με τον νόμο ν.1329/1983 περί λόγων διαζυγίου επί Α. Παπανδρέου.
Την νομιμοποίηση της δολοφονίας και μάλιστα εκ προ μελέτης με τον ν.1609/1986 περί αμβλώσεων επί Α. Παπανδρέου.
Την κατάργηση της αργίας της Κυριακής με τον ν.4177/2013 επί Α. Σαμαρά.
Την νομική κάλυψη των βλασφήμων και των ομοφυλόφιλων να εκτραχυνθούν με τον ν.4285/2014 ("αντι-ρατσιστικό") επί Α. Σαμαρά.
Την έμμεση διευκόλυνση-προώθηση της ομοφυλοφιλίας με τον ν.4356/2015 (σύμφωνο συμβίωσης) επί Α. Τσίπρα.
Την ύπουλη κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία με την εγκύκλιο 2016-17 (Αρ. Πρώτ.: 139808/Δ1/31-8-16) επί Α. Τσίπρα.
Την νομιμοποίηση της καύσης των σωμάτων των μεταστάντων με τις ΚΥΑ οικ.20232/2010 και οικ.4932/2017 επί Γ. Παπανδρέου και Α. Τσίπρα αντίστοιχα.
Την νομιμοποίηση της νομιζομένης "αλλαγής φύλου" με τον ν.4491/2017 επί Α. Τσίπρα.
Την νομιμοποίηση της υιοθεσίας παιδιών από συμβιούντες ομοφυλόφιλους με τον ν.4538/2018 επί Α. Τσίπρα.
Την νομιμοποίηση να πωλείται η κάνναβη σε τσιγαριλίκι στα περίπτερα με τον ν.4523/2018 επί Α. Τσίπρα (προεργασία είχαν κάνει Καραμανλής & Σαμαράς, ν.3459/2006 & ν.4139/2013)
Την κατάργηση από τον Ποινικό Κώδικα των άρθρων περί εξύβρισης των Θείων επί Α. Τσίπρα (2019).
Την φίμωση των ΜΜΕ με τον νόμο ν.4619/2019 περί διασποράς ψευδών ειδήσεων επί Κ. Μητσοτάκη.
Την κατάργηση της αργίας των Τριών Ιεραρχών με τον νόμο ν.4653/2020 επί Κ. Μητσοτάκη.
Την εισαγωγή της "σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης" στα σχολεία (από το νηπιαγωγείο) με τον νόμο ν.4692/2020 επί Κ. Μητσοτάκη.

Να πιάσουμε μήπως τα εθνικά θέματα;

Την προδοσία της Κύπρου από τον Κων. Καραμανλή (το γέρο) το 1974;
Την προδοσία του Μακεδονικού από τον Κων. Μητσοτάκη το 1993;
Την προδοσία της Βορείου Ηπείρου από τον Αν. Παπανδρέου το 1994;
Την προδοσία των Ιμίων από τον Κων. Σημίτη το 1996;
Την τελειωτική οικονομική καταστροφή του Γ. Παπανδρέου που μας έβαλε στα μνημόνια το 2010;
Την προδοσία της αντισυνταγματικής εκχωρήσεως Εθνικής Κυριαρχίας από όλα τα κόμματα (κυβέρνηση Παπαδήμου) με τα μνημόνια του 2011;
Τον εμπαιγμό του Ελληνικού λαού με την "κωλοτούμπα" του Αλ. Τσίπρα με το δημοψήφισμα του 2015;
Την τελειωτική προδοσία του Μακεδονικού (Συμφωνία Πρεσπών) από τον Αλ. Τσίπρα το 2019;
Την μη χρήση βέτο από τον Μητσοτάκη για την ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ; (κάτι που είχε κάνει ο Καραμανλής το 2008)
Την προδοτική μεθόδευση του Κυρ. Μητσοτάκη για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους;
(βλ. τα Τουρκικά ερευνητικά και γεωτρύπανα να κάνουν έρευνες στο Αιγαίο, την αποτυχημένη συμφωνία ΑΟΖ με την Αίγυπτο, την πεμπτοφαλαγγίτικη επέκταση των 12 μιλίων μόνο στο Ιόνιο, το ανενόχλητο Τουρκο-Λυβικό Σύμφωνο, τις ευθείες δηλώσεις των Αμερικανών υπέρ της συνεκμετάλλευσης, τις δηλώσεις της Ντόρας, του Συρίγου, του Βερέμη και του λοιπού ανθελληνικού λόμπυ περί Χάγης, κοκ)
Την εθνικά επιζήμια στάση του Κυρ. Μητσοτάκη στον πόλεμο της Ουκρανίας;
(όπου με την δήθεν δικαιολογία της στήριξης των νεοναζί ξεγύμνωσε τα νησιά, και όχι μόνο, από οπλισμό! και έθεσε για πρώτη φορά την ομόδοξη και πάντοτε φιλική πρός τα Ελληνικά συμφέροντα Ρωσία σε ευθεία εχθρική θέση με την Ελλάδα!!!)
(όπου για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία καταχειροκροτήθηκε από όλους σχεδόν τους βουλευτές ένας δολοφόνος, νεοναζί, ομιλιτής μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (Ζελένσκι) αποσπώντας και την δήλωση της Ντόρας ότι τώρα βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας!!!)

Αντιλαμβάνεται και ο πιο αφελής ότι εκεί που τερματίζει ο ένας, παίρνει την σκυτάλη ο άλλος και συνεχίζει την καταστροφή. Είναι όλοι τους ενα κόμμα με πολλούς εκπροσώπους. Είναι το κόμμα της Μεταπολίτευσης. Το κόμμα του Κοινοβουλευτισμού. Το κόμμα του "δημοκρατικού τόξου".

Να πιάσουμε τις ευθύνες όλων τους διαχρονικά για την μη συνεκμευτάλλευση των υδρογονανθράκων και όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Πατρίδος; Για την εσκεμένη καταστροφή των Ελληνικών βιομηχανιών και επιχειρήσεων, ιδίως επί κυβερνήσεων Αν. Παπανδρέου; Για τις αλεπάλληλες προσπάθειες όλων των κυβερνήσεων να επιβάλλουν ηλεκτρονικές ταυτότητες και κάρτες πολίτη; Για τις προσπάθειες όλων των κυβερνήσεων όχι απλώς να δεχθούν τους λαθρομετανάστες, αλλά και να τους κρατήσουν στη χώρα και να τους νομιμοποιήσουν δίνοντάς τους μάλιστα και εκλογικά δικαιώματα;

Να πιάσουμε για την παρούσα κυβέρνηση η οποία ξεπέρασε σε καταστροφή όλες τις προηγούμενες μαζί; Μια κυβέρνηση η οποία έκανε "κωλοτούμπα" για τις Πρέσπες, η οποία όχι μόνον δεν άλλαξε τα σχολικά βιβλία ιστορίας της Ρεπούση, αλλά παρουσίασε και πολύ χειρότερα στην Γλώσσα, στα Οικουμενιστικά θρησκευτικά, κοκ. Μια κυβέρνηση η οποία εαν δεν την διέσωζε η "πανδημία", θα είχε ήδη πέσει από το 2019 οπότε και προσπάθησε να δημιουργήσει στα νησιά πόλεις λαθρομεταναστών, φέρνοντας σε σημείο τους πολίτες να κυνηγούν τους αστυνομικούς με τις καραμπίνες. Μια κυβέρνηση η οποία ακόμη συγκαλύπτει τις εκατοντάδες ΜΚΟ αγνώστων στοιχείων και σκοπών οι οποίες διακινούν λαθρομετανάστες, μερικές εκ των οποίων είναι και συγγενικών του προσώπων. Μια κυβέρνηση η οποία έχει στελέχη της τους πιο λυσαλέους πολεμίους του Χριστού και του Ελληνισμού όπως ο Τατσόπουλος. Μια κυβέρνηση ο Πρωθυπουργός της οποίας χαριεντίζεται και επιλέγει για στενούς συνεργάτες ομοφυλόφιλους όπως ο Πατέλης, ο Γιατρομανωλάκης, ο Δημητριάδης, κα, αλλά ακόμη και στηρίζει, ακόμη και μετά από δικαστική καταδίκη παιδεραστές όπως ο Λιγνάδης.

Έναν πρωθυπουργό ο οποίος θαυμάζει και έχει ως πρότυπά του διεστραμένους μισανθρώπους όπως ο Σόρος, ο Σβάμπ και ο Χαράρι. Έναν πρωθυπουργό ο οποίος είχε ως πρώτο του μέλημα ως πρόεδρος του κόμματος να εκδιώξει όλους τους παραδοσιακούς δεξιούς και δεί εκείνους οι οποίοι ίδρυσαν το κόμμα. Μια κυβέρνηση η οποία στήριξε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια άθεη και άπατρις ασεβή γυναίκα η οποία αφαίρεσε από το Προεδρικό Μέγαρο τις Άγιες Εικόνες, τους Σταυρούς, τις Σημαίες, μέχρι και τα κουμπούρια της Επαναστάσεως! Μια γυναίκα η οποία αρνείται να ασπαστεί το Ευαγγέλιο!, χλευάζει τα αγήματα εμφανιζόμενη με σπορτέξ και δίνει εντολή να μην κτυπούν τα τσαρούχια τους οι Εύζωνες!!!

Μια κυβέρνηση η οποία έδωσε εντολή να κλείσουν οι ιεροί Ναοί, η οποία υποχρέωσε τους υγειονομικούς να εμβολιαστούν ή να χάσουν το εισόδημά τους, η οποία έβαλε πρόστιμο στους συνταξιούχους οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν, η οποία στέρησε τα ατομικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα επί 2 χρόνια καταστρέφοντας παράλληλα και την οικονομία ανεπανόρθωτα. Μια κυβέρνηση η οποία αφού κατέστρεψε κάθε ίχνος υγιούς οικονομίας, επιδοματοποίησε την αντίλληψη της κοινωνίας και ιδιαιτέρως της νεολαίας σε ενα νεο-κομμουνιστικό οικονομικό μοντέλο το οποίο ήδη κατέρρευσε μιας και πλέον η οικονομία κυλά για λίγα μέτρα ακόμη με τις επιδοτούμενες αναθυμιάσεις έξωθεν, και οι οποίες έχουν ημερομηνία λήξης μέσα στο 2023. Μια κυβέρνηση η οποία έσπευσε εξ αρχής να μοιράσει όλες τις προσοδοφόρες θέσεις και τις θέσεις εξουσίας στο σόι του Πρωθυπουργού παρέα με τους παρατρεχάμενούς του ώστε να προλάβει να αρπάξει ότι προλαβαίνει από το ξεψυχισμένο πτώμα της Πατρίδος. Μια κυβέρνηση η οποία έχει περισσότερους αριστερούς από τα κόμματα στα αριστερά της, όπως, τους Χρυσοχοΐδη, Γεραπετρίτη, Μενδώνη, Πιερρακάκη, Θεοδωρικάκο, Θεοχάρη, Σκέρτσο, Λιβάνιο, Τσακλόγλου, Πελώνη, Καρανικόλα, Φτακλάκη, Σπυρόπουλο, κα.

Μια κυβέρνηση η οποία άλλαξε τον νόμο περί εγκληματικής οργάνωσης εν μέσω δίκης και εν μέσω δικαστικών σκανδάλων (βλ. "Παναθηναϊκάκιας", κοκ) ώστε να μπορέσει να φυλακίσει κόμμα της αντιπολίτευσης το οποίο εμφάνιζε γεωμετρική άνοδο από την μια εκλογική αναμέτρηση στην άλλη, και η οποία κυβέρνηση ξανά άλλαξε τον εκλογικό νόμο ώστε να μπορέσει εκ νέου να απαγορεύσει φωτογραφικά και ονομαστικά πολιτικό πρόσωπο μεγάλης απήχησης από το να διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού. Μια κυβέρνηση η οποία δεν σεβάστηκε ούτε το λογικό, ούτε το δίκαιο, ούτε το ανθρώπινο, ούτε το αξιοπρεπές, ούτε το δημοκρατικό, ούτε τους ιστορικούς θεσμούς, ούτε την ιστορία της Πατρίδος, ούτε τα ιστορικά πρόσωπα, και απαγόρευσε να γίνει η κηδεία του Βασιλέα των Ελλήνων Κωνσταντίνου Β΄ ή ΙΓ΄ των Παλαιολόγων με τιμές αρχηγού κράτους ως όφειλε μιας και ο Κωνσταντίνος είχε διατελέσει αρχηγός του Ελληνικού κράτους επί 9 έτη (1964-1973), την στιγμή μάλιστα που έχουν κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους μια απλή υπουργός, η Μελίνα Μερκούρη, μια απλή πρόεδρος κόμματος, η Φώφη Γεννηματά και ένας μουσικοσυνθέτης, ο Μίκης Θεοδωράκης!

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη απεδείχθη δια των πολιτικών της πράξεων η σκληρότερη και ακραιότερη, αριστερή, ερυθρο-φασιστική κυβέρνηση από όσες έχουν περάσει ποτέ στην Ελληνική πολιτική ιστορία. Και δεν θα περίμενε ποτέ κανείς και κάτι διαφορετικό από το Μητσοτακαίικο...

Και μην φανταστείτε ότι είναι καλύτεροι οι υπόλοιποι που στρογγυλοκάθονται στις Βουλευτικές καρέκλες. Για το ΚΚΕ δεν χρειάζεται να πω τίποτε. Τα έχει πεί και τα λέει το ίδιο το αθεϊστικό και αντεθνικό αυτό κόμμα από μόνο του διαχρονικά. Κάτι ανάλογο και ο Βαρουφάκης με το ενα "ν". Όσο για τον Βελόπουλο, τί να πεί κανείς για έναν άνθρωπο ο οποίος πουλάει κρέμες για τις αιμορροΐδες και στο διάλειμα ζητά την ψήφο του Ελληνικού λαού για να τον εκπροσωπήσει διεθνώς, ο οποίος πουλά πλαστές επιστολές του Χριστού, αν και το ανασκεύασε μετά την κατακραυγή, ο οποίος είναι μέλος της Ευρωομάδας ECR οι οποίοι τάσσονται ανοικτά υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και ο οποίος στηρίζει με την ψήφο του σε κάθε ευκαιρία τις πολιτικές επιλογές Μητσοτάκη, όπως για παράδειγμα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, το επίδομα γέννας στους λαθρομετανάστες, τον εκλογικό νόμο που εμπαίζει την ομογένεια, την μη κατάργηση του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών, κα. Παίζει και αυτός τον ρόλο που έπαιζε τόσα χρόνια και ο Καρατζαφέρης και που παίζει, κατά την γνώμη μου, και ο Παναγιωτόπουλος. Είναι μπαλώματα στο δίχτυ της ΝΔ για να πιάνουν τα ψάρια που πάνε να ξεφύγουν από το αριστερό αυτό "μαντρί" και να πάνε δεξιά.

Το ψευτορωμαίικο λοιπόν που ξεκίνησε το 1974 και ονομάζεται επίσημα Γ' Ελληνική Δημοκρατία ή Μεταπολίτευση επιτέλους φθάνει στο τέλος του. Κατέστρεψε, αποκαλύφθηκε, ξεμπροστιάστηκε, ξεδοντιάστηκε, μάδησε και του απομένουν μόλις μερικοί μήνες ζωής. Αυτή την ύστατη στιγμή της καθάρσεως, μην δώσετε κι άλλη ζωή στο τέρας. Ας μην γραφεί το όνομά μας στο διηνεκές σε αυτούς οι οποίοι παράτειναν την ζωή του θηρίου το οποίο κατέστρεψε την Ελλάδα.

Για εκείνον λοιπόν ο οποίος πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό και στις εκλογές, γνώμη μου είναι να μην στηρίξει πάλι τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" τα οποία μας εμπαίζουν χονδροειδώς και τα οποία κατέστρεψαν την Ελλάδα. Ας μην γίνουν άλλο συνένοχοι και ηθικοί αυτουργοί σε αυτές τις βαρύτατες ευθύνες. Υπάρχουν και άλλες επιλογές. Δεν έχω σκοπό να υποδείξω κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, όχι μόνο επειδή δεν πιστεύω εδώ και πολλά χρόνια στον κοινοβουλευτισμό, αλλά επειδή δεν θα ήθελα να κομματικοποιήσω τον αντι-Οικουμενιστικό αγώνα αυτού του ιστοτόπου ακόμη και εαν στήριζα ο ίδιος κάποιο κόμμα.

Για να μην πει όμως κάποιος ότι είναι εύκολα τα λόγια χωρίς το δια ταύτα, θα αναφέρω ενδεικτικά κάποιες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει κάποιος.

  • Μια επιλογή είναι το κόμμα ΕΛΑΣΥΝ του Ιωάννου Λαγού. Είναι ενα κόμμα το οποίο εξ ιδρύσεως είχε ευθέως αντι-Οικουμενιστικό λόγο, το οποίο έχει στις τάξεις του τον ομολογητή ιερέα π. Ιωάννη Διώτη και τον κολοσσό της γνώσης της Ελληνικής ιστορίας, Κωνσταντίνο Πλεύρη. Για εμένα, εαν ψήφιζα, κάθε αδίκως δεδιωγμένος από το καθεστώς θα ήταν πρώτη επιλογή ανεξαρτήτως πολιτικών θέσεων, ακόμη και εάν ήταν ο Κουτσούμπας, ο Τατσόπουλος, ο Χίτλερ ή ο Στάλιν.
  • Άλλη επιλογή είναι το κόμμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Νικολάου Μιχαλολιάκου. Άν μη τί άλλο είναι ενα κόμμα αντι-καθεστωτικό, το οποίο φυλακίσθηκε από το καθεστώς λόγω της εκλογικής του ανόδου.
  • Άλλη επιλογή είναι το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη. Ισχύουν τα ίδια όπως και με την Χρυσή Αυγή.
  • Άλλη επιλογή είναι το κόμμα ΝΙΚΗ του Δημητρίου Νατσιού. Ομολογουμένως, είναι το μόνο κόμμα το οποίο ιδρύθηκε καθ' υπακοήν σε Χαριτωμένους ασκητές του Αγίου Όρους και το οποίο δεν μοιάζει σε τίποτα στην λειτουργία του και στις απόψεις του με κανένα άλλο κόμμα. Επίσης, το ποιοτικό επίπεδο του πολιτικού ήθους και λόγου το οποίο εισάγει ο κ. Νατσιός στην Ελληνική πολιτική είναι εξωπραγματικό για τα σημερινά δεδομένα, θυμίζοντας περισσότερο Καποδίστρια και όχι πολιτικό του ψευτορωμαίικου.
Σίγουρα όμως θα υπάρχουν και πολλές άλλες πατριωτικές και Χριστιανικές επιλογές για να εκπροσωπήσουν κάθε ιδιοσυγκρασία και κάθε πολιτική αντίληψη του καθ' ενός. Σε κάθε περίπτωση, το πιο σημαντικό είναι ποτέ ξανά το καταστροφικό καθεστώς του "δημοκρατικού τόξου". Στηρίξτε ότι να' ναι εκτός από τα κόμματα που έδειξαν το ποιόν τους και τους πολιτικούς που είναι ανάξιοι, άθεοι και υποκριτές.


(του editor)



omologiapistews@protonmail.com



Βοηθήστε στον αντι-αιρετικό αγώνα :