Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 11 / 07 (Ιουλ.) / 2023Τί να ψηφίσω;


Όλοι οι σύνδεσμοι ανοίγουν σε νέα καρτέλα (tab)

Η σελίδα θα ενημερώνεται τακτικάΑν και πολύ πρόσφατα (στις 13 Μαρ.) είπα σε κάποιο άλλο σημείο του παρόντος ιστοτόπου –και συγκεκριμένα στην σελίδα με τίτλο «Εκλογές 2023» (elections.html)– ότι θα κρατήσω τον ιστότοπο ακομμάτιστο, εν τούτοις, οι καταστάσεις με υποχρεώνουν να αναθεωρήσω και να πάρω θέση.

Πριν προχωρήσω όμως, οφείλω να κάνω μερικές πολύ σημαντικές διευκρινήσεις.

Α.
Στην σελίδα την οποία προανέφερα («Εκλογές 2023», elections.html) είχα αναφέρει ότι δεν πιστεύω στον Κοινοβουλευτισμό και στις εκλογές. Εφόσον πλέον παίρνω θέση, οφείλω να διευκρινίσω περεταίρω.

Στον Κοινοβουλευτισμό δεν πιστεύω διότι απέτυχε ως πολίτευμα. Βλέπουμε σε όλες τις χώρες του κόσμου με πρωτοκορυφαία δυστυχώς την δική μας, πόσο διεφθαρμένο, φαυλοκρατικό και φασιστικό πολίτευμα έχει καταντήσει. Έχει καταπατηθεί κάθε έννοια Συντάγματος, Νόμων, Δικαστικής Εξουσίας, Ατομικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και δεν ανοίγει ρουθούνι. Τόσο εύκολο είναι να εκμεταλλευθούν οι ανάξιοι, οι διεφθαρμένοι και οι τυχοδιώκτες τις παθογένειες του αποτυχημένου αυτού πολιτεύματος και να εδραιωθούν για δεκαετίες ολόκληρες καταστρέφοντας μια χώρα και έναν λαό. Και δεν εκπλήσσει, αν αναλογισθεί κανείς ότι στον Κοινοβουλευτισμό κυβερνά η πλειοψηφία όχι επειδή προτάσσει το σωστό, αλλά απλά και μόνον επειδή είναι πλειοψηφία.

Όσο για το πόσο πλειοψηφία είναι, ας αναλογισθούμε ότι κυβερνά σήμερα το πρώτο κόμμα αφού το 2019 πήρε 2,2 εκατομμύρια ψήφους σε 5,7 εκατομμύρια ψηφίσαντες και σε 9,9 εκατομμύρια εγγεγραμμένους. Δηλαδή η παρούσα κυβέρνηση ορίζει την τύχη μιας χώρας και 10,4 εκατομμυρίων ανθρώπων επειδή την επέλεξε το 38,5% των ψηφισάντων ή το 22% των εγγεγραμμένων ή το 21% του λαού της χώρας. Σε ποιό ποσοστό από αυτά ακριβώς εδράζεται η πλειοψηφία;

Και δεν αγγίζω τα πολύ σοβαρότερα ζητήματα προεκλογικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων οι οποίες γύρισαν «τούμπα» και δει σε εθνικά ζητήματα, εξωκοινοβουλευτικών υπουργών τους οποίους δεν ψήφισε κανείς, απόλυτη υπακοή των βουλευτών του κάθε κόμματος στην γραμμή και την πολιτική ατζέντα του αρχηγού ή αλλιώς άμεση διαγραφή –άρα η ύπαρξή τους στην Βουλή είναι μια τραγική φάρσα–, την φυλάκιση πολιτικών αντιπάλων επειδή ανέβαιναν τα ποσοστά τους, τον έλεγχο των πολιτικών από εξωγενείς παράγοντες Στοών, Λεσχών, Μασονιών, Ρότσιλντ, Σβάμπ, Χαράρι, Σόρος, CIA, CITY, κοκ.

Προφανώς και δεν μπορώ να πιστέψω στην εκλογική διαδικασία ενός τέτοιου συστήματος εξαιρετικά εκτεταμένης εκλογικής νοθείας. Πιστεύω ότι συμμετέχοντας στην φάρσα η οποία προσβάλει την νοημοσύνη μας και η οποία λέγεται «εκλογές», το μόνο που κάνει κανείς είναι να τους δίνει τα διαπιστευτήριά του ότι συνεχίζει και χάφτει το παραμύθι που λέγεται «δημοκρατία, κοινοβουλευτισμός, εκλογές, λαϊκή εντολή/κυριαρχία, κοκ». Πηγαίνοντας να ψηφίσεις, έχεις ήδη χάσει. Αυτό θέλουν. Να νομίζεις και να ελπίζεις ότι έτσι θα αλλάξεις κάτι. Εσύ ξεθύμανες μιας και ψήφισες αυτό που εκπροσωπεί τις αξίες σου, αυτοί νόθευσαν την ψήφο σου υπέρ τους, και η καταστροφή διαιωνίζεται. Η μόνη λύση φαίνεται να είναι η μαζική αποχή από την προσβλητική φαρσο-κωμωδία που λέγεται «εκλογές». Και μαζική της τάξεως όχι του 40%, αλλά του 90% και άνω. Δηλαδή, να τους πάρει ο κόσμος όλους με τις «πέτρες».

Β.
Μπορεί κάτι να αντικαταστήσει τον κοινοβουλευτισμό; Πιστεύω πως ναι. Τι είναι αυτό; Η αγιότητα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι όλα τα πολιτεύματα, από τον κοινοβουλευτισμό μέχρι την αναρχία, μέχρι το στρατιωτικό καθεστώς μιας χούντας, μέχρι την απόλυτη μοναρχία του Βυζαντίου, αλλά και όλες οι ιδεολογίες, από τον οικονομικό κομμουνισμό μέχρι τον νέο-φιλελευθερισμό, και από τον διεθνισμό μέχρι και τον εθνικισμό, μπορούν να αποτελέσουν πλαίσιο ευημερίας και ευτυχίας υπό μια και μόνο προϋπόθεση. Ότι ο λαός και οι άρχοντες θα εργάζονται επάνω στην μετάνοια και τον αγιασμό. Όπου υπάρχει θεοσεβούμενος λαός και Φωτισμένος άρχοντας, τότε υπάρχει δικαιοσύνη, ελευθερία, αλληλεγγύη, ευημερία και ευτυχία. Όπου υπάρχει αποστασία από τον Θεό, τότε και το καλύτερο πολίτευμα να βάλεις, και την καλύτερη πολιτική ιδεολογία να βάλεις, η κοινωνία θα είναι κόλαση.

Υπό αυτό το πρίσμα, προσωπικά θα προτιμούσα μια απόλυτη μοναρχία. Είναι ένας καλός τρόπος για να αναγκαστεί και ο λαός να έλθει κοντά στον Θεό, ώστε προσευχόμενος, να ελπίζει στην ευλογία ενός Φωτισμένου άρχοντα. Όσο ο άνθρωπος στηρίζεται στην σοφία του, δηλαδή στον σκοτισμό του, για να εφεύρει το τέλειο πολίτευμα και την τέλεια ιδεολογία, τότε είναι καταδικασμένος να φτιάχνει δυστοπίες. Εξ άλλου, Βασιλεύς Βασιλέων ο Χριστός, Παντάνασσα η Θεοτόκος, Έλληνες βασιλείς είχαμε για χιλιάδες συναπτά χρόνια μέχρι και το 1973, βασιλιάς ο Μέγας Αλέξανδρος, δεκάδες οι Άγιοι βασιλείς επί Βυζαντίου, βασιλείς μπροστάρηδες στη μάχη με το σπαθί στο χέρι διπλασίασαν την σύγχρονη Ελλάδα, βασιλείς μέχρι και στα παραμύθια που μας έλεγε η γιαγιά, βασιλείς ακόμη και στα σύγχρονα παραμύθια όπως αυτά του Tolkien.

Γ.
Τέλος, πριν πάρω θέση για τις επικείμενες εκλογές οφείλω να αναφέρω και το εξής. Επειδή από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, εκείνο το οποίο με εξόργιζε πάντα και εκείνο το οποίο μισούσα θανάσιμα ήταν η πάσης φύσεως αδικία, γι’ αυτό οφείλω να πω ότι εάν ψήφιζα και εάν δεν ήσαν τέτοιες οι συγκυρίες, η ψήφος μου θα πήγαινε ασυζητητί στους πολιτικούς κρατουμένους του καθεστώτος, όποιοι και εάν ήσαν αυτοί.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι αδίκως φυλακισμένοι από το καθεστώς πολιτικοί κρατούμενοι οι οποίοι και προσπαθούν να πολιτευτούν σε μια επιλεκτική «δημοκρατία» είναι τα τρία κόμματα ΕΛΑΣΥΝ, Χρυσή Αυγή και ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν θα μου έκανε καμία διαφορά εάν ήσαν αναρχικοί, διεθνιστές, κομμουνιστές, μαρξιστές, τροτσκιστές, φασίστες, ναζιστές, ρατσιστές, λοατκιστές, ειδωλολάτρες, ή ότι άλλο θέλετε. Το δίκιο χάνει το δίκιο του όταν προσπαθεί να επιβληθεί με αδικία και αυτό με εξοργίζει. Το Χριστιανικό παύει να είναι Χριστιανικό και γίνεται Εωσφορικό όταν επίσης προσπαθεί να επιβληθεί με αδικία.

Δ.
Και ερχόμαστε επιτέλους στο προκείμενο.

Αν και με ήλεγχε από καιρό η συνείδησή μου που σε τέτοιους χαλεπούς αλλά και ομολογιακούς καιρούς, και μάλιστα τώρα που κατεβαίνει έστω και σε αυτή την φαρσοκωμωδία των «εκλογών» ένα κόμμα που για πρώτη φορά δημιουργείται με τις ευλογίες Φωτισμένων ασκητών του Αγίου Όρους, εν τούτοις, η αφορμή για την αλλαγή της στάσης μου, δόθηκε από κάτι που άκουσα σήμερα.

Μέσα στο συνηθισμένο πλέον χυδαίο και θλιβερό επίπεδο της κοινωνίας και δει των προβεβλημένων από τα καθεστωτικά ΜΜΕ «προσωπικοτήτων», άκουσα για το ειρωνικό, απαξιωτικό, χλευαστικό, προσβλητικό, αντιχριστιανικό, ασεβές, ανευλαβές, ρατσιστικό, υπερήφανο, κομπλεξικό και αντι-δεοντολογικό σχόλιο του εκλογολόγου Ανδρέα Δρυμιώτου, ο οποίος θίχτηκε τόσο πολύ που επιτέλους υπάρχει και ένα κόμμα με διαφορετικό αξιακό κώδικα από όλα τα άλλα, κώδικα αληθινά Χριστιανικό, Ρωμαίικο, που έσπευσε να ειρωνευθεί, παίρνονταις έτσι και δημόσια πολιτική θέση. Μας έδειξε έτσι το ποιόν του, την αξιοπρέπειά του, την αξιοπιστία του, την αξιοκρατία του, την επιστημοσύνη του, την ανθρωπιά του, το κόμπλεξ του και την υποτέλειά του στο καθεστώς.

Το ειρωνικό σχόλιο του κ. Δρυμιώτου ήταν η αφορμή για να φτιάξω αυτό το παράρτημα υπέρ του κόμματος ΝΙΚΗ και να πάρω πολιτική θέση.

Τέλος με τις διευκρινήσεις.Γιατί την ΝΙΚΗ;

Η αλήθεια είναι ότι το «γιατί», δεν περιγράφεται με λόγια. Ότι και να πω, μειώνω από αυτό που είναι ο κ. Νατσιός και η ΝΙΚΗ. Έτσι, θα αναφέρω σημειολογικά μόνον, κάποιους λόγους.

  • Πρώτον, διότι έχει τις ευλογίες από Φωτισμένους ασκητές του Αγίου Όρους.
  • Δεύτερον, διότι τόσο ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Νατσιός, όσο και οι υποψήφιοι –όσο μπορώ να γνωρίζω– είναι άνθρωποι απλοί, ταπεινοί, καθαροί, και το κυριότερον, προσέρχονται με ευλογία πνευματικού.
  • Τρίτον, διότι υπάρχει ρητή απαγόρευση στο καταστατικό να μην μπουν στις τάξεις του κόμματος Μασόνοι και άνθρωποι οι οποίοι έχουν ήδη πολιτευθεί με κάποιο άλλο κόμμα.
  • Τέταρτον, διότι η θέσεις του κόμματος είναι ανοικτά κατά της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, κατά της Παγκοσμιοποιήσεως και κατά των νεοταξικών σχεδιασμών.
  • Πέμπτον, διότι ο εξωπραγματικά απερίγραπτος λόγος του κ. Νατσιού σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές, σε λαμπρά ιδανικά, σε μυροβόλες αξίες και σε Ρωμαίικο Φώς. Πρέπει κανείς να διαβάσει λίγο Νατσιό και θα καταλάβει τι είναι αυτό που εννοώ και δεν γίνεται να περιγράψω με λίγες λέξεις.
  • Έκτον, διότι είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο λειτουργεί με την ανώτατη αρχή του να είναι το εσωτερικό του "σύνταγμα" και μια μεγάλη! ομάδα ισότιμων! στελεχών, και όχι ο Πρόεδρος!!! (βλ. Ομαιχμία)
  • Έβδομον, διότι βασικός στόχος του κόμματος είναι, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, η απελευθέρωση της χώρας από την κομματοκρατία (δες εδώ)
Ακόμη δεν έχω αποφασίσει εαν μετά από τόσα χρόνια αποχής θα ψηφίσω, αλλά εαν ψηφίσω, το δίλλημά μου θα είναι να προσφέρω την πολύτιμη για την συνείδησή μου ψήφο κατά της αδικίας και υπέρ των πολιτικών κρατουμένων, ή υπέρ της στήριξης της μοναδικής στα χρόνια της μεταπολίτευσης πραγματικά Ρωμαίικης προσπάθειας που κάνει η ΝΙΚΗ.Σχετικοί σύνδεσμοι (links)


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Βιογραφικό κ. Δημητρίου Νατσιού ( εδώ )

Η κεντρική πολιτική ηγεσία (Ομαιχμία) του κόμματος ΝΙΚΗ ( εδώ )

Η πλήρης λίστα με τους υποψηφίους του κόμματος ΝΙΚΗ για τις εκλογές του 2023 ( εδώ ) [ανοίγει αρχείο Excel]

Φωτογραφίες και βιογραφικά των υποψηφίων του κόμματος ΝΙΚΗ για τις εκλογές του 2023 ( εδώ )


ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

Ο ιστότοπος του κόμματος ΝΙΚΗ ( εδώ )

Η πολιτική διακήρυξη του κόμματος ΝΙΚΗ ( εδώ )

Ο σκοπός του κόμματος ΝΙΚΗ ( εδώ )

Το καταστατικό του κόμματος ΝΙΚΗ ( εδώ )

Οι πολιτικές θέσεις του κόμματος ΝΙΚΗ ( εδώ )


ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ «ΣΠΟΤΑΚΙΑ»

Γενικό [50''] ( εδώ )

Δικαιοσύνη, 1η Κατοικία, Ενέργεια [24''] ( εδώ )

Αμβλώσεις, Οικογένεια, Παιδεία [24''] ( εδώ )

Εργασία, Ανάπτυξη, Πρωτογενής Τομέας [25''] ( εδώ )

Όχι αποχή στις εκλογές [18''] ( εδώ )

Ο κ. Νατσιός για την παιδεία [05:04] ( εδώ )


ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Μερικές αποδείξεις ( εδώ )

Περισσότετες αποδείξεις ( εδώ )

Κι' άλλες αποδείξεις ( εδώ )

Κι' άλλες αποδείξεις ( εδώ )


ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ του κ. ΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Δευτερολογία για τις προγραμματικές δηλώσεις (08/07/2023) [20:24] ( εδώ )

Πρωτολογία για τις προγραμματικές δηλώσεις (06/07/2023) [41:35] ( εδώ )


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ του κ. ΝΑΤΣΙΟΥ

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι PRIME NEWS και τον Νίκο Κυριακάκη (19/06/2023) [1:34:27] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι «Ορθόδοξη Αλήθεια» και την κ. Στέφη Χριστοδούλου (15/06/2023) [40:52] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του «Στύλου Ορθοδοξίας» και τον κ. Διονύσιο Μακρή (14/06/2023) [47:22] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Θεοχάρη (13/06/2023) [23:15] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι Ναυτεμπορική (13/06/2023) [20:42] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι Militaire News και τον κ. Πάρη Καρβουνόπουλο (10/06/2023) [41:07] ( εδώ )

Συνέντευξη στο blog Ρωμαίικο Οδοιπορικό (14/05/2023) [09:18] ( εδώ )

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης (06/04/2023) [43:59] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι PRIME NEWS και τον Νίκο Κυριακάκη (27/03/2023) [1:58:05] ( εδώ )

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 (23/02/2023) [16:33] ( εδώ )

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Θεσσαλία (09/02/2023) [14:38] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι PRIME NEWS και τον Νίκο Κυριακάκη (07/02/2023) [1:57:18] ( εδώ )

Συνέντευξη (τηλεοπτική) στον «Στύλο Ορθοδοξίας» και τον Διονύσιο Μακρή (02/02/2023) [1:13:38] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι Γαλανόλευκο Στέκι (07/01/2023) [1:03:02] ( εδώ )

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 (06/01/2023) [1:07:41] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι Right2TheBone (07/12/2022) [1:20:54] ( εδώ )

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΚΑΜΟΡΑ (26/10/2022) [51:04] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι PRIME NEWS και τον Νίκο Κυριακάκη (20/10/2022) [1:47:15] ( εδώ )

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Θεσσαλία (19/07/2022) [13:24] ( εδώ )

Συνέντευξη στο Ράδιο Αλέξανδρος 106,3 (26/05/2022) [14:32] ( εδώ )

Συνέντευξη στο FOCUS FM 103,6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη (22/03/2022) [31:26] ( εδώ )

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ 2 (30/01/2022) [1:13:11] ( εδώ )

Συνέντευξη στο FOCUS FM 103,6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη (25/07/2021) [18:17] ( εδώ )

Συνέντευξη στο FOCUS FM 103,6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη (13/05/2021) [10:32] ( εδώ )

Συνέντευξη στο FOCUS FM 103,6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη (26/10/2020) [14:00] ( εδώ )


ΟΜΙΛΙΕΣ του κ. ΝΑΤΣΙΟΥ

Ομιλία στην Σιάτιστα (08/03/2023) [41:42] ( εδώ )

Ομιλία στην Φλώρινα (04/03/2023) [32:19] ( εδώ )

Ομιλία στο Κιλκίς (01/02/2023) [41:55] ( εδώ )

Ομιλία στην Εστία Πατερικών Μελετών (05/07/2020) [35:30] ( εδώ )


ΑΡΘΡΑ του κ. ΝΑΤΣΙΟΥ

σημ.1: Τα άρθρα του κ. Νατσιού φιλοξενούν, μεταξύ άλλων, το blog «ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV» και η έντυπη εφημερίδα «Στύλος Ορθοδοξίας» του κ. Διονυσίου Μακρή
σημ.2: Η ημερομηνία δίπλα σε κάθε άρθρο είναι η ημερομηνία ανάρτησης στο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV»

Κουράγιο, μικροκόρη μας, που μας εγίνης μάνα (13/03/2023) ( εδώ )

Θά έλθει καιρός, που οι άνθρωποι θά τρελλαθούν (22/02/2023) ( εδώ )

…γλυκύτερη εἶναι ἡ μάνα! (03/02/2023) ( εδώ )

Εκ των γραμμάτων γεννάται η προκοπή (26/01/2023) ( εδώ )

Βασιλομάστιγες καί βασιλοκόλακες (16/01/2023) ( εδώ )

Νά ξαναγίνει η Πατρίδα μας, κιβωτός σωτηρίας καί ελπίδος (08/01/2023) ( εδώ )

Μαθητές, ή αγέλες λύκων; (27/12/2022) ( εδώ )

Μέγας Βασίλειος: από την Καισαρεία και όχι από το «Νιου Γιορκ»! (19/12/2022) ( εδώ )

Οι μύγες της ευρωπαϊκής Αγοράς... (17/12/2022) ( εδώ )

Γιά γέλια καί γιά κλάματα... (04/12/2022) ( εδώ )

Ο γάϊδαρος, ο Χότζας καί ο γείτονας (20/11/2022) ( εδώ )

Φτιάξε μία κρούστα τρέλλας γύρω από τό μυαλό σου (17/11/2022) ( εδώ )

Ποιοὶ εἶναι οἱ ἠθικοί αὐτουργοί τῆς ἀποχαλινώσεως; (11/11/2022) ( εδώ )

Ως πότε θα πιάνουμε τίς μύτες μας από τις αναθυμιάσεις; (14/10/2022) ( εδώ )

Η πονεμένη και απροσκύνητη Ρωμιοσύνη (14/10/2022) ( εδώ )

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: ο Πνευματικός του Εικοσιένα! (25/08/2022) ( εδώ )

Ελλάς, η Παναγιόφιλος θυγατέρα... (09/08/2022) ( εδώ )

Γιά νά ανασάνουμε, λίγο άρωμα από τό μυρογιάλι της Ιστορίας μας (17/07/2022) ( εδώ )

Αριστεύουμε σε… θλιβερές πρωτιές (09/07/2022) ( εδώ )

Η γεωργία εξευγενίζει τόν άνθρωπο, τόν οπλίζει μέ υπομονή, ταπείνωση καί φιλοπατρία! (25/05/2022) ( εδώ )

Ο μορφωμένος νέος και όχι ο πελεκυφόρος ημιμαθής είναι ο αντιστασιακός της εποχής μας (20/05/2022) ( εδώ )

Ἡγέτες σέ ...δύση! (22/03/2022) ( εδώ )

Με εκείνα τα κομμένα πόδια περπατά ακόμη η Ελλάδα... (15/03/2022) ( εδώ )

Αντί για «παπαρούνες» σφαίρες για την Ρωσία (06/03/2022) ( εδώ )

Οι ημέτεροι «γραικύλοι της σήμερον» και οι Τούρκοι (20/02/2022) ( εδώ )

Ελληνική γλώσσα: το πολυτίμητο τζιβαϊρικό μας (18/02/2022) ( εδώ )

Γλωσσική αποκολοκύνθωση (17/01/2022) ( εδώ )

«Σήμερα γκρεμίστηκε μία εκκλησιά» (12/01/2022) ( εδώ )

Η αγωγή των αρχαίων καί ο τωρινός «δεμπειρασμός»... (28/12/2021) ( εδώ )

Στα χρόνια μας έχουμε εκπατρισμό της λόγιας νεολαίας μας, μια απροκάλυπτη "λεηλασία εγκεφάλων" από την δύση (26/11/2021) ( εδώ )

Ποιητικές προτάσεις για… ορθογραφία και ορθοπραξία (10/11/2021) ( εδώ )

Τι να διδάξεις με οχιές, ποντίκια και αράχνες; (04/11/2021) ( εδώ )

Ἔχουμε, οἱ τωρινοί Ἕλληνες, τέτοια ἀγάπη γιά τήν Πατρίδα; (04/11/2021) ( εδώ )

Η αγέραστη Ελλάδα του 1940 καί η παρανοϊκή χώρα του 2021 (27/10/2021) ( εδώ )

Μήπως και μια απεργία για να αποκτήσουμε Παιδεία εθνική; (19/10/2021) ( εδώ )

΄Αν προσέχαμε τά παιδιά, όπως τά σκυλιά, θά ήμασταν πολύ καλύτερα... (03/10/2021) ( εδώ )

Τους ηγέτες δεν τους αναδεικνύουν τα διδακτορικά, αλλά η φιλοπατρία! (12/09/2021) ( εδώ )

Πού μας οδηγεί ο νυν "Εθνικός Διχασμός"; (01/09/2021) ( εδώ )

Τό ράσο δέν πρέπει νά απειλεί, αλλά νά θυσιάζεται! (27/08/2021) ( εδώ )

Ο νόμος και ο... υπόνομος (29/06/2021) ( εδώ )

Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα! (22/06/2021) ( εδώ )

Μνημόσυνο «ηρωϊκό καί πένθιμο» γιά τήν μάχη του Κιλκίς (20/06/2021) ( εδώ )

Τσίπρας, ή Ερντογάν: ποιός είναι ο πιό επικίνδυνος; (11/05/2021) ( εδώ )

Ο άγιος διδάσκαλος Θεόδωρος, φίλος αδελφικός του αγίου Ραφαήλ, που μαρτύρησε μαζί του (06/05/2021) ( εδώ )

Τα τέσσερα τέρατα, που πρέπει να καταστρέψουμε! (24/04/2021) ( εδώ )

Διδάσκει το παράδειγμα και όχι τα παχιά λόγια (09/04/2021) ( εδώ )

Στρατιωτικό δυνάμωμα του τόπου και άλλο αλφαβητάρι (16/03/2021) ( εδώ )

Αυτοί μέ τόν Κουφοντίνα, εμείς μέ τήν... Μπουμπουλίνα! (06/03/2021) ( εδώ )

Στον μακαριστό Γέροντα Χρυσόστομο... (19/02/2021) ( εδώ )

Οι Αετοί καί οι σαύρες... (13/02/2021) ( εδώ )

Ὅταν ἔπρεπε σιωπούσαμε, τώρα κλαῖμε καί ὀδυρόμαστε... (15/12/2020) ( εδώ )

Αν είχαμε υπουργείο Εθνικής, Ελληνικής και όχι νεοταξικής παιδείας... (27/11/2020) ( εδώ )

Ποιός φταίει για τους ατιμώρητους... κουκουλοφλώρους; (03/11/2020) ( εδώ )

Είμαστε τα παιδιά της Παναγίας (31/10/2020) ( εδώ )

Με τέτοια ηγεσία και παιδεία νικούν οι λαοί... (25/10/2020) ( εδώ )

Πόλεμος; Τρέξε να σηκώσεις τα λεφτά από την τράπεζα... (20/10/2020) ( εδώ )

Τρία Πράγματα Μας Θυμίζουν Τον Χαμένο Παράδεισο: Το Άρωμα Των Λουλουδιών, Το Κελάιδισμα Των Πουλιών Και Το Γέλιο Των Παιδιών (14/09/2020) ( εδώ )

Οι Τούρκοι πριν από 80 χρόνια: Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο καλύτερος του κόσμου! (31/08/2020) ( εδώ )

Καί τό Αἰγαῖο καί ὁ ταραμᾶς καί ὁ Ἀγαμέμνων καὶ ὁ κιμᾶς, ὅλα τουρκικά... (26/08/2020) ( εδώ )

Αντισταθείτε!!! Ο αγώνας είναι γιά τήν Θεομάνα μας, την Παναγία! (10/08/2020) ( εδώ )

"Ταις πρεσβείες της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς" και την Πατρίδα μας (26/07/2020) ( εδώ )

Μέ τά λεηλατημένα τιμαλφή Της Αγίας Σοφίας στήθηκε η Ευρώπη!... (15/07/2020) ( εδώ )

Όταν τα (πανάθλια) σχολικά βιβλία περιέχουν κείμενα, που περιγράφουν ...αποπλάνηση ανηλίκου (14/07/2020) ( εδώ )

Το λιοντάρι, η αλεπού και η συμφορά του γαϊδάρου (28/06/2020) ( εδώ )

Φωνάζω ελληνικά κι ούτε που μ’ αποκρίνεται κανείς (21/06/2020) ( εδώ )

Μετὰ τοὺς ναούς, κλειδώνουν καὶ τὶς θύρες τῆς ἱστορίας! (21/06/2020) ( εδώ )

Με τέτοιες μαγαρισιές στὰ σχολικὰ βιβλία θα τιμήσουμε άραγε τα 200 χρόνιο τοῦ 1821; (14/06/2020) ( εδώ )

Τα τσοπανόσκυλα του συστήματος (03/05/2020) ( εδώ )


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Πρώτη βιντεο-παρουσίαση (Μέρος Α΄) [25:58] ( εδώ )

Δεύτερη βιντεο-παρουσίαση (Μέρος Γ΄) [25:23] ( εδώ )

Τρίτη βιντεο-παρουσίαση (Μέρος Δ΄) [20:30] ( εδώ )

Τέταρτη βιντεο-παρουσίαση [45:59] ( εδώ )(του editor)


omologiapistews@protonmail.comΒοηθήστε στον αντι-αιρετικό αγώνα :