Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 03 / 02 (Φεβ.) / 2022Μια πρώτη αποτίμηση της «πανδημίας»


Τώρα που η διετής περιπέτεια την οποία κάποιοι δολίως βάπτισαν ως «πανδημία» φαίνεται να φθάνει στο τέλος της, έρχεται αναπόφευκτα και η ώρα του απολογισμού και το σημαντικότερο ερώτημα είναι: «Τι κοινωνικά συμπεράσματα άφησε αυτή η δοκιμασία;»

Δυστυχώς, κάθε φορά που περνά μια δοκιμασία, η ανθρωπότητα ποτέ δεν μας εκπλήσσει με μια θετική εξέλιξη. Έτσι, ούτε αυτή η δοκιμασία αποτέλεσε εξαίρεση. Για μια ακόμη φορά, τα πορίσματα δεν είναι ευχάριστα και θα μπω αμέσως στην ουσία.

Να πώ μόνον προκαταβολικά ότι το παρόν δεν γράφτηκε με διάθεση κατακρίσεως κανενός αδελφού, αλλά ούτε και για να κουνήσω το δάχτυλο σε κανέναν, μιας και η δοκός στο δικό μου μάτι χτίζει κιβωτό. Απλά, εφόσον ζούμε σε μια κοινωνία, οφείλουμε να εντοπίζουμε, να φωτίζουμε και να στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα ώστε και να βελτιωνόμαστε. Το να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί δεν είναι ούτε υπεύθυνο, ούτε Χριστιανικό.

Η διετής περιπέτεια αυτή ανάδειξε και απέδειξε ότι ο άνθρωπος και δεί, δυστυχώς, ο Έλληνας είμαστε λαός ακατήχητος, ολιγόπιστος, απαίδευτος (χωρίς παιδεία), αποβλακωμένος, κομπλεξικός και κακός. Υπερβολικός δεν είμαι; Για να τα δούμε όμως ένα-ένα.

Ακατήχητος, διότι στην συντριπτική του πλειοψηφία δεν μπόρεσες να του μιλήσεις για το σοβαρότερο των επιχειρημάτων κατά των συγκεκριμένων εμβολίων, το οποίο είναι η προειδοποίηση των Αγίων οι οποίοι παρουσιάστηκαν πλειστάκις ανά τον Ορθόδοξο κόσμο και μεταφέροντας την αγάπη του Θεού, μας προειδοποίησαν να τα αποφύγουμε. Και δεν μπόρεσες να του μιλήσεις, διότι ποτέ του δεν κατηχήθηκε να είναι κοντά στην ζώσα Εκκλησία των Αγίων και των χιλιάδων καθημερινών θαυμάτων και ότι η παρουσία των Αγίων συντελείται κατ’ εντολή του Θεού. Δεν μπόρεσες να του μιλήσεις για το επίσης σοβαρότατο επιχείρημα, το οποίο είναι οι εκ των πλείστων όσων Χαριτωμένων αδελφών μας εν Αγίω Όρει και όχι μόνον, προερχόμενες προειδοποιήσεις κατά των συγκεκριμένων εμβολίων, διότι δεν αντιλαμβάνεται ότι η συνομολογούμενη πληροφόρηση Χαριτωμένων αδελφών είναι λόγος Θεού και όχι ανθρώπινη άποψη.

Ακατήχητος, διότι δεν αντιλαμβάνεται την πνευματική και σωτηριολογική σοβαρότητα του ότι αποδεχόμενος ο άνθρωπος τα συγκεκριμένα εμβόλια, καθίσταται ηθικά συνένοχος φόνων λόγω της διαδικασίας παραγωγής των εμβολίων, καθ' ότι το έμβρυο είναι άνθρωπος «εξ άκρας συλλήψεως» και άρα έκτρωση/εμβρυοκτονία = ανθρωποκτονία/φόνος. Όπως επίσης και την πνευματική και σωτηριολογική σοβαρότητα της ανθρωποφαγίας, της καταλύσεως δηλαδή ανθρωπίνης σάρκας (εμβρυικών κυτταρικών σειρών) δια των εμβολίων η οποία διώχνει την αγιαστική Χάρη και δαιμονίζει τον άνθρωπο.

Ακατήχητος, διότι αγνοεί ότι πάνω από την επιστήμη είναι ο Θεός. Ο Θεός ελέγχει τα πάντα πλήν του αυτεξουσίου μας και μόνον. Ελέγχει ανα πάσα στιγμή και απανταχού του Σύμπαντος τα πάντα. Μέχρι και το πότε θα γκριζάρει και το πότε θα πέσει η κάθε τρίχα από την κεφαλή του κάθε ανθρώπου. Μέχρι και το πότε θα βρέξει, πού, με πόση σφοδρότητα, μέχρι και με πόσες σταγόνες βροχής. Προφανώς ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ τον κάθε ιό, φυσικό ή κατασκευασμένο, το ποιόν άνθρωπο θα επιτρέψει η αγάπη του Θεού να μολύνει ο ιός, πότε, με πόση βαρύτητα, το σε ποιόν θα αφήσει κουσούρι ή ποιόν θα καλέσει να επιστρέψει στην Ουράνια πατρίδα μας ο Θεός δια του ιού και γιατί. Και αγνοώντας αυτά, έγινε θύμα του φόβου που με δαιμονική μαεστρία και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ του προπαγάνδισαν μέσω της «καλής» μας τηλεόρασης.

Ακατήχητος, διότι αγνοεί πως μέσα στον Οίκο του Θεού υπάρχει ζωντανή και αγιαστική η Θεία Χάρις ΠΑΝΤΟΤΕ, διότι βρίσκονται πάντοτε παρόντες ο Χριστός, ο φύλακας Άγγελος του Ιερού Ναού, οι άγιες εικόνες και οι αγιογραφίες στους τοίχους που αναδύουν και αναβλύζουν αενάως την Θεία τους Χάρη και έτσι αγιάζουν ακόμη και την σκόνη από το πάτωμα και την καθιστούν και αυτή αγιαστική. Αρκεί φυσικά να πιστεύεις. Υπάρχει πάνω απ’ όλα η Θεία Πρόνοια του Θεού μέσα στο δικό Του σπίτι. Ακατήχητος, διότι τα αγνοεί όλα αυτά και εισέρχεται στον Ιερό Ναό με φόβο και τρόμο για τον ιό, προσβάλλοντας έτσι την Παντοδυναμία, την Αγάπη και την Πρόνοια του Θεού, φορώντας μάσκα, απολυμαίνοντας τα χέρια του, «απολυμαίνοντας» (ή μάλλον μολύνοντας) τις άγιες εικόνες με χημικά απολυμαντικά, κρατώντας αποστάσεις, μη προσκυνώντας τις άγιες εικόνες τους σταυρούς και το Ιερό Ευαγγέλιο, ή προσκυνώντας τα με μάσκα, μη φιλώντας το χέρι του ιερέως, παίρνοντας το αντίδωρο σε σακουλάκι ή μη παίρνοντας καθόλου αντίδωρο, και το χειρότερο όλων, μη μεταλαμβάνοντας του κεκαλυμένου ως άρτο και οίνο πραγματικού Σώματος και Αίματος του Χριστού, από φόβο μην κολλήσει κάτι από την Άγια Λαβίδα η οποία φέρει το αληθινό Σώμα και το Αίμα του Θεού στα στόματα των πιστών!!!

Ακατήχητος, διότι αγνοεί ότι η φασιστική, άμεση ή έμμεση και εκβιαστική υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς είναι αντίθετη προς την Ορθόδοξη διδασκαλία του Χριστού, η οποία εδράζεται στην απόλυτη ελευθερία της αυτοδιάθεσης και του αυτεξουσίου.

Ολιγόπιστος, διότι ακόμη και όσοι ελάχιστοι κατηχημένοι γνωρίζουν τα αληθή των ανωτέρω παραγράφων, εντούτοις, ο φόβος των συνεπειών μιας απώλειας εργασίας, ο φόβος των πιθανών κακοπαθειών μιας νόσησης και ο φόβος ενος πιθανού "θανάτου" υπερνίκησε της χλιαρής πίστεως. Θα μπορούσα εδώ να συμπεριλάβω και πολλούς Ιεράρχες οι οποίοι έσπευσαν να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως στα βλάσφημα μέτρα εντός των Ιερών Ναών και στην αντιχριστιανική υποχρεωτικότητα, αλλά δυστυχώς δεν έχουν το άλλοθι να ανήκουν στους ολιγόπιστους, επειδή ανήκουν στους συνειδητά εντεταλμένους πολεμίους της Εκκλησίας του Χριστού. Αυτό φαίνεται περίτρανα εάν κάποιος επιχειρήσει να αντιστοιχίσει τους Οικουμενιστές Ιεράρχες με τους «εμβολιαστές» Ιεράρχες. Θα διαπιστώσει ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία πρόκειται περί συγκοινωνούντων δοχείων. Εγώ βρήκα περί τους 40 Ιεράρχες οι οποίοι ανήκουν και στις δυο λίστες. Σατανική σύμπτωση;

Απαίδευτος, και αυτό αναφέρεται κυρίως στους μορφωμένους, διότι η στοιχειώδης παιδεία απαιτεί, προκειμένου να έχεις άποψη, να ερευνάς επαρκώς και τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές. Αντ’ αυτού, κυρίως οι νομίζοντες εαυτούς ως «μορφωμένους», υιοθέτησαν την προπαγανδιζόμενη άποψη χωρίς έρευνα και αυτό αποδεικνύεται πανεύκολα, αρκεί, όποιος το αμφισβητεί αυτό, να κάνει το εξής απλούστατο πείραμα. Ας ρωτήσει όποιον συνάνθρωπό μας θέλει που να έχει υιοθετήσει την προπαγανδιζόμενη άποψη περί «πανδημίας», κορωναϊού, εμβολίων, κοκ, ποιες έγκυρες διαδικτυακές πηγές της αντίθετης άποψης παρακολουθεί και πόσο; Και λέω διαδικτυακές, εφόσον λογοκρίνονται από την «δημοκρατία» μας να βγούν στην τηλεόραση πανελλαδικής εμβέλειας οι αντίθετες απόψεις. Το απλούστατο αυτό πείραμα το έχω κάνει ο ίδιος σε πολλούς, και ουδείς μπορούσε να αναφέρει έστω και μια πηγή πέραν των καθεστωτικών. Άρα, ουδείς (εξ όσων ρώτησα) ερεύνησε ποτέ του αντικειμενικά ώστε να καταλήξει ο ίδιος, με την δική του κριτική σκέψη και λογική, ποια πλευρά έχει δίκιο. Απλά κατάπιε αμάσητο το σανό που του σέρβιραν οι δημοσιογραφικοί «chef» της τηλεόρασης.

Αποβλακωμένος, διότι –και έχει άμεση σχέση με το προηγούμενο– ακριβώς έχει αντικαταστήσει ο άνθρωπος και δεί ο μορφωμένος το μυαλό του με την τηλεόραση. Δέχεται χωρίς αμφισβήτηση και κρίση ότι του σερβίρει η τηλεόραση, η οποία έχει αναχθεί σε νέο «Ευαγγέλιο». Θεωρείται πλέον εξ ορισμού η τηλεόραση αξιόπιστη και πέραν πάσης εξετάσεως. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει διότι το είπε η τηλεόραση. Εφόσον το είπε η τηλεόραση είναι εξ ορισμού αλήθεια. Εάν αυτό δεν λέγεται αποβλάκωση, τότε τι λέγεται; Μπορώ να αναφέρω δεκάδες παραδείγματα όπου ο άνθρωπος δέχθηκε και δέχεται με απόλυτη βεβαιότητα παραλογισμούς που αντιβαίνουν σε κάθε στοιχειώδη έλεγχο λογικής, μόνο και μόνον επειδή τους άκουσε από την τηλεόραση. Ένα κλασσικότατο παράδειγμα είναι το ότι με το που είπε η τηλεόραση τον ανεκδιήγητο παραλογισμό ότι δεν είναι σωστό να αρνηθείς ιατρική πράξη στο σώμα σου, διότι έτσι θέτεις σε κίνδυνο τους συνανθρώπους σου, αμέσως έτρεξε να το υιοθετήσει με σθένος η πλειοψηφία, χωρίς αυτή η προσφερόμενη σκέψη να περάσει από κανέναν στοιχειώδη έλεγχο λογικής και κρίσης του εγκεφάλου. Να πείς για το ότι απεδέχθη ο κόσμος την λογοκρισία της ιατρικής επιστήμης επειδή είπε η τηλεόραση ότι αυτο είναι το σωστό; Να πείς για το ότι απεδέχθη ο κόσμος τα εξωφρενικά ψέματα απλά και μόνο επειδή αυτά σερβίρονταν μέσω της τηλεόρασης; Όπως μπορώ επίσης να μεταφέρω και την προσωπική μου παρατήρηση ότι στατιστικά –και αυτό πιστεύω έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τους ψυχολόγους/κοινωνιολόγους– εκείνοι οι οποίοι πέφτουν στην παγίδα του να μην εξετάζουν τι τους σερβίρει η τηλεόραση, είναι οι «μορφωμένοι». Οι «αμόρφωτοι» έχουν πολύ περισσότερο κριτική σκέψη και δεν χάφτουν τίποτε αμάσητο απλά και μόνο επειδή το είπε η τηλεόραση, διότι έχουν μάθει απο το σχολείο της ζωής να βάζουν το δικό τους μυαλό να δουλέψει, να ζυγιάσει και να κρίνει. Ίσως αυτό κάτι να λέει για το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Να λοιπόν γιατί έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ότι «θα μπει ο Σατανάς σε όλα τα σπίτια και θα έχει τα κέρατά του στα κεραμίδια»! Να με τι αντικατέστησε ο κόσμος το μυαλό του.

Κομπλεξικός, διότι άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά και πέραν της μιας περιπτώσεως, το ανεκδιήγητο επιχείρημα ότι «εμείς οι μορφωμένοι θα πάμε με τους μορφωμένους και όχι με τους ψεκασμένους». Δηλαδή, το κριτήριο για να επιλέξει «στρατόπεδο» (ατυχής έκφραση, το γνωρίζω) ήταν το κοινωνικό στάτους και όχι η επιστημονική αλήθεια. Προτίμησε να είναι με τους «επισήμους» της τηλεόρασης παρά με όσους έφεραν την φερτή –και άδικη παρεπιπτόντως– «ταμπέλα» του ψεκασμένου. Και το επιχείρημα αυτό το άκουσα μεταξύ άλλων και από μια καθηγήτρια και από έναν ιατρό! Απλά θλιβερό… Και καταλαβαίνει κανείς το κόμπλεξ, που σαν τον βήχα και τον έρωτα, είναι αδύνατον να κρυφτεί, από το γεγονός ότι η πρώτη τους φράση δεν είναι "Γειά σου, τι κάνεις;" αλλά "Έκανες το εμβόλιο; Γιατί όχι; Δεν πιστεύω να ακούς τους συνομωσιολόγους;" Και στο μυαλό τους ποτέ δεν είχε καμία σημασία που οι «ψεκασμένοι» και «συνομωσιολόγοι» αυτοί επιστήμονες έχουν τέτοια βιογραφικά, τέτοιες υψηλές θέσεις σε εξειδικευμένα νοσοκομεία και ερευνητικά ιδρύματα, τέτοιες δημοσιεύσεις, τέτοια επιστημονική καταξίωση (βλ. citations), τέτοιες βραβεύσεις και τέτοια καταξίωση στην διεθνή ιατρική και επιστημονική κοινότητα που οι διάφοροι «ειδικοί» μας δεν θα περνούσαν από διαλογή ούτε για να τους κουβαλούν τις φωτοτυπίες. Τους αρκεί που οι «επίσημοι ειδικοί» των τηλεοράσεων τους κόλλησαν την ταμπέλα του «ψεκασμένου» και του «συνομωσιολόγου», οπότε, ακυρώθηκε στα μάτια τους όλη η επιστημονική αξία των ανθρώπων αυτών! Απίστευτα πράγματα!!!

Κομπλεξικός, διότι παρ’ όλο που αποδεικνύονται ένα-ένα όλα όσα έλεγαν από την αρχή οι «ψεκασμένοι» και οι «συνομωσιολόγοι» ιατροί και επιστήμονες, εντούτοις, αρνούνται να το παραδεχθούν για να μην τους συγκαταλέξει κανείς και αυτούς παρέα με τους «συνομωσιολόγους». Τωρα για παράδειγμα που Υπουργοί Υγείας (βλ. Πλεύρης) και ειδικοί (βλ. Γκάγκα) παραδέχονται αυτό που κατείγγειλαν οι "ψεκασμένοι" εδώ και 2 χρόνια, ότι δηλαδή όλοι όσοι καταλήγουν με θετικό ή και αρνητικό τέστ τους καταγράφουν ως θύματα κορωναϊού ώστε να προπαγανδίσουν την ανάγκη των εμβολίων. Τώρα για παράδειγμα που ειδικοί (βλ. Θεοδωρίδου) παραδέχονται αυτό που φώναζαν οι "ψεκασμένοι" εδώ και 2 χρόνια, ότι δεν χτίζεται τείχος ανοσίας με εμβολιασμούς. Τώρα που απεδείχθη αυτό που έλεγαν "ψεκασμένοι", ότι δηλαδή τα πολύ αυστηρά μέτρα θα αποτελέσουν σε περισσότερα θύματα. Τώρα που δημοσιεύονται σε επίσημα επιστημονικά έντυπα οι έρευνες για τα "αθώα" περιεχόμενα των εμβολίων. Τώρα για παράδειγμα που οι ξαφνικοί και αδικαιολόγητοι θάνατοι, οι αναπηρίες, οι αιφνίδιοι καλπάζοντες καρκίνοι, οι μόνιμες παραλύσεις, οι τυφλώσεις, τα ανατριχιαστικά αυτοάνοσα, οι στειρώσεις, οι μυοκαρδίτιδες ακόμη και σε παιδιά, και οι λοιπές "παρενεργειούλες" των εμβολίων δεν είναι πλέον υποθέσεις αλλά επίσημες καταγραφές και μάλιστα κατά εκατοντάδες χιλιάδες, επιμένει ο κόσμος να στρουθοκαμηλίζει παρά να παραδεχθεί αυτό που είναι πλέον γεγονός και όχι μόνον υπόθεση!!!

Κομπλεξικός, διότι εφόσον πλέον φάνηκε περίτρανα ότι είχαν δίκιο όσοι εδώ και δεκαετίες φώναζαν και προειδοποιούσαν ότι η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη πάνε πακέτο και έχουν στόχο την φρικτότερη παγκόσμια δυστοπία που γέννησε ποτέ δαιμονικός νους, εντούτοις, προτιμούν να βρίσκονται σε άρνηση και να στρουθοκαμηλίζουν, παρά να τους κολλήσει κανείς και αυτών την «ταμπέλα» του «συνομωσιολόγου». Είναι πραγματικά φοβερό σε τι μέτρα παραλογισμού μπορεί να φθάσει τον κενόδοξο άνθρωπο ο φόβος της «ρετσινιάς». Να βλέπουν δηλαδή να επαληθεύονται δίπλα τους, χειροπιαστά, τα λεγόμενα των «συνομωσιολόγων» και πάραυτα, να επιμένουν να βαπτίζουν το ψηλαφητό πλέον γεγονός ως «συνομωσιολογία» και όχι ως γεγονός. Φοβερό!!!

Κακός, διότι με ασυγκράτητα διάχυτο αίσθημα χαιρεκακίας και εκδικητικότητας πολλοί «άνθρωποι» έσπευσαν να υποστηρίξουν όχι μόνον την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, αλλά και να υποστηρίζουν –τους έδειξε η τηλεόραση– ότι όσους αδελφούς τους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν, να τους φυλακίζουν, να τους εμβολιάζουν δια της βίας, να τους αφαιρούν τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα, να τους στιγματίσουν, να τους πάρουν τα παιδιά, να τους κρεμάσουν, κοκ. Ότι ακριβώς δηλαδή έκανε ο Χίτλερ στους Εβραίους ή ο Στάλιν στους αντιφρονούντες. Πάντα έτοιμος ο Έλληνας για διχασμό και εμφύλιο. Έτσι, «πανδημίας» παραχωρηθείσης, έπεσαν οι μάσκες και αποκάλυψε ο καθένας τι απέκρυπτε με περισσή σπουδή και υποκρισία στην ψυχή του. Όλοι αυτοί οι «δημοκράτες» που φώναζαν κατά του κάθε λογής φασισμού και καταριόντουσαν να μπούν στην φυλακή οι «φασίστες Χρυσαυγίτες», οι ίδιοι τώρα απεδείχθησαν οι μεγαλύτεροι φασίστες και δεί υποκριτές, διότι οι κάθε λογής Φασίστες του Μουσολίνι, του Χίτλερ, του Στάλιν, κοκ, τουλάχιστον διατράνωναν και υπεστήριζαν τον φασισμό τους και δεν το έπαιζαν «δημοκράτες». Εδώ όμως στην Ελλάδα, είδαμε μέχρι και πορεία των «antifa» να διαδηλώνουν υπέρ του φασισμού των υποχρεωτικών εμβολιασμών του «δεξιού» Μητσοτάκη. Γιατί δεν μας εκπλήσει;…

Υπάρχουν πολύ περισσότερα συμπεράσματα που άφησε πίσω της αυτή η δοκιμασία, εμένα όμως αυτά μου άφησαν την αλγεινότερη εντύπωση.

Αυτό είναι το κατάντημα του ανθρώπου και δυστυχώς του σημερινού Έλληνα, αφού αποστάτησε απο τον Θεό και αρνείται εμμονικά την μετάνοια και την αγιαστική Του Χάρη... Ας μην απελπιζόμαστε όμως και ας έχουμε την προσευχή μας στον Θεό για έλεος, για να μην φέρουμε χειρότερες δοκιμασίες με την αποστασία μας. Καλή μας μετάνοια.


(του editor)omologiapistews@protonmail.comΒοηθήστε στον αντι-αιρετικό αγώνα :