Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 22 / 08 (Αυγ.) / 2022Η πραγματικότητα επαλήθευσε τις προειδοποιήσεις της Εκκλησίας
(δλδ των Αγίων μας)


Ειδήσεις που δεν έφθασαν ποτέ στα "αντικειμενικά" και "αξιόπιστα" καθεστωτικά ΜΜΕ


(μια πολύ μικρή επιλογή ανάμεσα σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ παρόμοιες ειδήσεις)


Όλοι οι σύνδεσμοι ανοίγουν σε νέα καρτέλα (tab)Μερικά στατιστικά στοιχεία για τις ειδήσεις που ακολουθούν
Η συντριπτική πλειοψηφία από την πολύ μικρή επιλογή ειδήσεων που ακολουθούν (203+ ειδήσεις), προέρχεται από ιατρούς, ιατρικές μελέτες, ιατρικές έρευνες και διεθνή ιατρικά συνέδρια. Πάνω από τις μισές περιέχουν είτε βίντεο, είτε ηχητικό, είτε επίσημα έγγραφα. Όλες παραπέμπουν στην πηγή τους για όποιον αμφισβητεί την εγκυρότητά τους.


1978
John P. Holdren (σύμβουλος του Ομπάμα): «Ο πλανήτης πρέπει να μειωθεί στο 1 δις. Αυτό μπορεί να γίνει με χημικά στο νερό, στα τρόφιμα, με υποχρεωτικές εκτρώσεις και βρεφοκτονίες»
ΠΗΓΗ


2009
Henry Kissinger: «Μόλις το ‘κοπάδι’ αποδεχθεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμους, το παιχνίδι έχει τελειώσει…» (+ΦΩΤΟ)
ΠΗΓΗ


2020


1 Μαΐου 2020
Bill Gates: «Θέλουμε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό να ενσωματώνεται στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων»
ΠΗΓΗ


7 Μαΐου 2020
O Bill Gates ζητά κάλυψη από νομική ευθύνη για παρενέργειες που θα προκαλέσει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


24 Αυγούστου 2020
AstraZeneca: Αποποιείται τις ευθύνες για παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού
ΠΗΓΗ


2020
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Jane Goodall): «Ο πληθυσμός της Γής πρέπει να μειωθεί στα 500 εκατομμύρια» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


2 Σεπτεμβρίου 2020
Elon Musk (SpaceX, …): Παρουσίασε ένα νέο είδος εμφυτεύσιμου στον εγκέφαλο τσιπ, που ανοίγει το δρόμο για τήν διεπαφή του ανθρώπινου εγκεφάλου με υπολογιστή, ώστε να μεταφέρονται σε αυτόν εντολές (...) και να ελέγχεται η λειτουργία έξυπνων συσκευών (smartphones, smarthomes, wifi, κοκ) (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


16 Νοεμβρίου 2020
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (UK): «Το νέο εμβόλιο προκαλεί στείρωση στο 97% των γυναικών» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


11 Δεκεμβρίου 2020
Εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ (ΕΡΤ): Οι καλεσμένοι (υπουργός Πιερρακάκης, καθηγητής Τάσης) αποκαλύπτουν ότι πρέπει για το καλό μας να υποστούμε γενετική μετάλλαξη και τροποποίηση του σώματος ώστε το σώμα μας να είναι συμβατό και συνδέσιμο με την ψηφιακή τεχνολογία… (βλ. μετανθρωπισμός)
ΠΗΓΗ


22 Δεκεμβρίου 2020
Dr. Christian Perronne: «Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας»
ΠΗΓΗ


23 Νοεμβρίου 2020
Δρ. Ανδρέας Γιαννουλόπουλος: «Αυτά τα εμβόλια είναι γονιδιακή θεραπεία και στοχεύουν στην γενετική μετάλλαξη του DNA» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


5 Δεκεμβρίου 2020
Dr. Alexandra Henrion-Caude: «Δεν εμπιστευόμαστε αυτό το εμβόλιο! Δεν είναι εμβόλιο!!!! Είναι γενετική μηχανική, προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία…» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


14 Δεκεμβρίου 2020
Ο Bill Gates παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA στοχεύουν στην μετάλλαξη του DNA (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


2021


6 Ιανουαρίου 2021
Dr. Andrew Wakefield: «To RNA ‘Εμβόλιο’ Κορονοϊού ΔΕΝ είναι εμβόλιο…, Είναι Γενετική Μηχανική…, Μία Μή Αναστρέψιμη Γενετική Μετάλλαξη» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


6 Φεβρουαρίου 2021
Έρευνα 40 ιατρών: «Το εμβόλιο για τον Covid-19 δημιουργεί θανατηφόρες μεταλλάξεις του ιού. Πεθαίνει ο κόσμος από το εμβόλιο!!!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ
Και επειδή το ανωτέρω βίντεο το κατέβασαν οι καθεστωτικοί "δημοκράτες", υπάρχει πρός το παρόν στο ακόλουθο link
ΠΗΓΗ


9 Μαρτίου 2021
Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών των Εμβολίων (MHRA, UK): Επίσημη έκθεση για εκατοντάδες σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων (460 θάνατοι και 243.612 σοβαρές βλάβες στη υγεία από τους εμβολιασμούς μόνο στο διάστημα 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2021)
ΠΗΓΗ


26 Μαρτίου 2021
Dr. Igor Shepherd: «Τα εμβόλια mRNA υπηρετούν τον Μετανθρωπισμό! Οι εταιρίες που ανέπτυξαν εμβόλια Covid-19 χρηματοδοτούνται, συνεγάζονται μέ το στρατό των ΗΠΑ καί με την DARPA (στρατιωτικός οργανισμός για βιολογικά όπλα)»
ΠΗΓΗ


2 Απριλίου 2021
Dr. Vernon Coleman: «Τα εμβόλια κατά του Covid-19 θα μπορούσαν να εξαλείψουν την ανθρωπότητα» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


16 Απριλίου 2021
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Davos, SWI): «Η συνθετική βιολογία συμπεριλαμβάνει το CRISPR, την τεχνολογία γονιδιακής τροποποίησης που χρησιμοποιείται επί του παρόντος για την καταπολέμηση του COVID-19. Μιλάμε για τη βελτίωση της βιολογίας και τον επανασχεδιασμό οργανισμών… Θα μας επιτρέψει όχι μόνο να επεξεργαζόμαστε γονιδιώματα, αλλά επίσης – και αυτό είναι σημαντικό – να γράψουμε έναν νέο κώδικα για τη ζωή. Θα έχουμε δικαιώματα σε επίπεδο δημιουργίας…» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


10 Ιουλίου 2021
Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA): «Τετραπλή προειδοποίηση ΕΜΑ για νέες παρενέργειες σε AstraZeneca, J&J, Pfizer, Moderna»
ΠΗΓΗ


10 Ιουλίου 2021
Ούγγροι Ιατροί Γενετικής Μηχανικής: «Σώστε τα παιδιά από τον εμβολιασμό! Το 86% των παιδιών 12 – 15 ετών στα οποία δοκιμάστηκε είχαν παρενέργειες. Δεν είναι εμβόλιο, είναι γονιδιακή θεραπεία! Είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο πείραμα γονιδιακής θεραπείας!»
ΠΗΓΗ


11 Ιουλίου 2021
Δρ. Δημήτριος Γάκης (τέως διοικητής ΑΧΕΠΑ): «Οι ανεμβολίαστοι έχουν 9 φορές μικρότερη θνητότητα από αυτούς που έκαναν δύο δόσεις»
ΠΗΓΗ


16 Ιουλίου 2021
Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αναφοράς Παρενεργειών (EudraVigilance): «Μέχρι 3 Ιουλίου 2021 17.503 θάνατοι και 1.687.527 παρενέργειες (το 50% ΣΟΒΑΡΕΣ)»
ΠΗΓΗ


28 Ιουλίου 2021
Dr. Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής): «Θα έχουμε αρρώστιες που θα περάσουν στις επόμενες γενιές. Το DNA των εμβολιασμένων ανθρώπων έχει ήδη αλλάξει. Δεν έπρεπε να το πειράξουνε. Οι ιατροί που προωθούν τα εμβόλια είναι ηλίθιοι, δεν ξέρουν τι κάνουν» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


25 Αυγούστου 2021
Dr. Walter Chesnut (WMCResearch): «Τα επαναλαμβανόμενα ”εμβόλια” θά είναι θανάσιμα. Η πρωτεΐνη ακίδα τους καταστρέφει τήν φυσική ανοσία καί τήν τελομεράση. Προκαλούν πρόωρη γήρανση!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


27 Αυγούστου 2021
Dr. Vladimir Zelenko (ο εφευρέτης του Zelenko Protocol): «Ο μόνος λόγος γιά νά εμβολιάσετε τά παιδιά, είναι άν πιστεύετε στην ανθρωποθυσία τoυς!»
ΠΗΓΗ


29 Αυγούστου 2021
Public Health England (Βρετανικός ΕΟΔΥ): «Το 69% των θανάτων από COVID-19 είναι εμβολιασμένοι»
ΠΗΓΗ


5 Σεπτεμβρίου 2021
NHS (Βρετανικό ΕΣΥ): «Aπό τους 1.644 θανάτους ατόμων ηλικίας 50 ετών και άνω το 27% δεν ήταν εμβολιασμένοι, το 18% είχαν λάβει μία δόση και το 64% είχαν λάβει και τις δύο δόσεις!»
ΠΗΓΗ


8 Σεπτεμβρίου 2021
Αυστραλία: Η λίστα με τις παρενέργειες των εμβολίων περιλαμβάνει ψυχικές διαταραχές, διαταραχές του νευρικού συστήματος, μικροαγγειοπάθεια, καταστροφή αιμοπεταλίων, δυσλειτουργία της δεξιάς κοιλίας της καρδίας, περιφερική φλεβική νόσο, αυτοάνοση ηπατίτιδα, στρεπτοκοκκική πνευμονία, καλοήθης μονοκλωνική, μεταστάσεις στο ήπαρ, μεταβλητότητα καρδιακών παλμών, υποτροπή ασθενειών, αναπνευστική ανεπάρκεια, κυκλοφορική κατάρρευση, αρρυθμίες, σακχαρώδης διαβήτη, …
ΠΗΓΗ


12 Σεπτεμβρίου 2021
Sara Cunial (Ιταλίδα Βουλευτής): «Δεν είναι εμβόλιο αλλά γονιδιακή θεραπεία καί παρανόμως μετατρέπετε τους πολίτες σε ινδικά χοιρίδια! Είναι πειραματικό! Το 81% των σοβαρών νοσηλειών στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι με 2 ή 3 δόσεις! Η θνησιμότητα των εμβολιασμένων είναι υπερδιπλάσια από τους ανεμβολίαστους!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


13 Σεπτεμβρίου 2021
Δρ. Αποστολία Ακριβούση (Ιατροδικαστής): «Οι θρόμβοι από παρενέργειες του εμβολίου παρουσιάζουν άλλη μορφή από τους θρόμβους παθολογικών περιστατικών. Είναι ρακόμορφοι και όχι κυλινδρόμορφοι!» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


22 Σεπτεμβρίου 2021
Ερευνητής Καθ. Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός (Ωνάσειο): «Οι καταγεγραμμένες παρενέργειες και θάνατοι μετά τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι περισσότερες σε σχέση με κάθε άλλο εμβόλιο στη σύγχρονη ιστορία της ιατρικής» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


25 Σεπτεμβρίου 2021
MEGA: «Στο 60% οι εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


28 Σεπτεμβρίου 2021
Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών των Εμβολίων (MHRA, UK): «30.000 αναφορές για διαταραχές του εμμηνορροϊκού κύκλου σε γυναίκες μετά από εμβολιασμό κατά της COVID-19»
ΠΗΓΗ


30 Σεπτεμβρίου 2021
BBC: «Το 80 % των νοσηλευομένων στην Ουαλία είναι πλήρως εμβολιασμένοι»
ΠΗΓΗ


30 Σεπτεμβρίου 2021
Michele Rivasi (Γαλλίδα Ευρωβουλευτής): «Παραμένει μυστικὸ τὸ 20% τῆς σύνθεσης τῶν ἐμβολίων!!!»
Dr. Michael Yeadon (Pfizer): «Εἶναι πολὺ ἀργὰ γιὰ νὰ σωθεῖ ὁποιοσδήποτε ἔχει ἐμβολιαστεῖ μὲ ὁποιοδήποτε ἀπὸ τὰ ἐμβόλια γιὰ τὸν Covid-19. Ἀμέσως μετὰ τὴν παραλαβὴ τῆς πρώτης ἔνεσης, γύρω στὸ 0.8% τῶν ἀνθρώπων θὰ πεθάνουν μέσα στὶς πρῶτες δύο ἑβδομάδες. Οἱ ἐπιζήσαντες ἔχουν προσδόκιμο ζωῆς μέσο ὄρο τὰ δύο χρόνια, ὅμως αὐτὸ θὰ μειώνεται μὲ κάθε πρόσθετο ἐμβόλιο»
ΠΗΓΗ


30 Σεπτεμβρίου 2021
Joachim Kuhs (Γερμανός Ευρωβουλευτής): «Σταματήστε τό ανθρώπινο πείραμα! Από τα εμβόλια 'covid19' πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι απ’ ότι τα 20 τελευταία χρόνια από όλα τ ‘άλλα εμβόλια!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


1 Οκτωβρίου 2021
Έρευνα (USA): «Περισσότεροι από 150.000 Αμερικανοί πιθανότατα έχουν χάσει την ζωή τους μετά από τον εμβολιασμό τους κατά της COVID-19» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


2 Οκτωβρίου 2021
Υπουργός Υγείας Μελβούρνης (Martin Foley): «Tο 95% των νοσηλευόμενων είναι εμβολιασμένοι» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


7 Οκτωβρίου 2021
FDA: «1000% αύξηση των παρενεργειών των εμβολίων με την πάροδο του χρόνου!!!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


9 Οκτωβρίου 2021
Φρικτές εικόνες μωρών που γεννήθηκαν από εμβολιασμένες μητέρες (+ ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)
ΠΗΓΗ


14 Οκτωβρίου 2021
Συνέδριο Ιατρών-Παθολόγων: Εντόπισαν στο αίμα εμβολιασμένων μεταλλικές δομές οι οποίες κινούνται και μεταλλάσσονται με το πέρασμα του χρόνου, και κάνουν λόγο πλέον για ύπαρξη ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών μικροκυκλωμάτων (chip) στο αίμα των εμβολιασμένων ανθρώπων (+ ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)
ΠΗΓΗ


25 Οκτωβρίου 2021
Public Health England (Βρετανικός ΕΟΔΥ) & UK Health Security Agency (Βρετανικός ΕΟΠΥΥ): «Νοσούν συχνότερα οι ανεμβολίαστοι αλλά πεθαίνουν συχνότερα οι εμβολιασμένοι»
ΠΗΓΗ


28 Οκτωβρίου 2021
Δρ. Κωνσταντίνος Πουλάς: «Αρχίζει να μελετάται παγκοσμίως το ενδεχόμενο τα εμβόλια να προκαλούν επιδείνωση αυτοάνοσων παθήσεων και καρκινογενέσεων» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


2 Νοεμβρίου 2021
ΣΚΑΝΔΑΛΟ: H EE αρνείται να κοινοποιήσει στους ευρωβουλευτές τις συμβάσεις με τις φαρμακευτικές εταιρείες για τα εμβόλια του κορωνοϊού! (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


7 Νοεμβρίου 2021
Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών των Εμβολίων (VAERS, USA): Εκατοντάδες τοις εκατό οι αυξήσεις καρκίνων, τερατογενέσεων, κοκ λόγω των εμβολίων [οι ίδιοι οργανισμοί λένε ότι πάνω από το 90% θανάτων και παρενεργειών δεν καταγράφονται ποτέ]
ΠΗΓΗ


18 Νοεμβρίου 2021
Πρόεδρος της Bayer Pharmaceuticals (Stefan Oelrich): «Χάρη στην ‘πανδημία’ δέχθηκε ο κόσμος να υποβληθεί σε mRNA κυτταρική/γονιδιακή θεραπεία, αλλιώς θα αρνιόταν συντριπτικά!!!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


20 Νοεμβρίου 2021
ΕΟΔΥ: «To 42% των θανάτων από covid 19 αφορά πλήρως εμβολιασμένους το τελευταίο τρίμηνο»
ΠΗΓΗ


22 Νοεμβρίου 2021
Dr. Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής): «Σταματήστε άμεσα τον μαζικό εμβολιασμό. Πεθαίνει κόσμος από παρενέργειες!»
ΠΗΓΗ


25 Νοεμβρίου 2021
Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών των Εμβολίων (VAERS, USA): «2.620 νεκρά μωρά μετά από εμβόλια covid σε εγκύους!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


27 Νοεμβρίου 2021
Dr. Ariyana Love: «Ιοί Ebola και Marburg βρέθηκαν μέσα στα εμβόλια» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


28 Νοεμβρίου 2021
Dr. Aseem Malhotra: «Μεγάλη αύξηση καρδιοπαθειών και εγκεφαλικών μετά την εκκίνηση του εμβολιαστικού προγράμματος» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


1 Δεκεμβρίου 2021
EPI-PHARE (Γαλλικό ερευνητικό κέντρο): «Τα εμβόλια mRNA ευθύνονται για μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες κυρίως σε άνδρες νεαρής ηλικίας»
ΠΗΓΗ


1 Δεκεμβρίου 2021
Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αναφοράς Παρενεργειών (EudraVigilance): «Μέχρι 20 Νοεμβρίου 2021, 31.014 θάνατοι από εμβόλια και 2.890.600 παρενέργειες» [οι ίδιοι οργανισμοί λένε ότι πάνω από το 90% θανάτων και παρενεργειών δεν καταγράφονται ποτέ]
ΠΗΓΗ


3 Δεκεμβρίου 2021
UK Health Security Agency (Βρετανικός ΕΟΠΥΥ): «Οι εμβολιασμένοι νοσούν βαρύτερα και έχουν τριπλάσια θνητότητα και υπερδιπλάσια θνησιμότητα»
ΠΗΓΗ


8 Δεκεμβρίου 2021
Εμπιστευτικό έγγραφο της Pfizer αποκαλύπτει την εγκληματική συγκάλυψη των βλαβών και των θανάτων από εμβόλια mRNA από τη διεφθαρμένη FDA
ΠΗΓΗ


8 Δεκεμβρίου 2021
Dr. Christian Perronne: «Δεν είναι εμβόλια αλλά γονιδιακές θεραπείες» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


8 Δεκεμβρίου 2021
Dr. Sucharit Bhakdi: «Έχουμε και θα παρουσιάσουμε τρανταχτές αποδείξεις, που ενοχοποιούν τα εμβόλια για θανάτους» (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
ΠΗΓΗ


9 Δεκεμβρίου 2021
Προειδοποίηση καρδιολόγων: Ο κίνδυνος εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων αυξάνεται δραματικά σε ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19
ΠΗΓΗ


12 Δεκεμβρίου 2021
Έγγραφο Pfizer:  Πάνω από 100 ασθένειες ως παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer
ΠΗΓΗ


14 Δεκεμβρίου 2021
Δρ. Κωνσταντίνος Πουλάς: «Πάνω από 300 αθλητές πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους για τον Covid-19»
ΠΗΓΗ


18 Δεκεμβρίου 2021
Dr. Robert Malone (ο εφευρέτης των mRNA): «Μακριά τα παιδιά σας από αυτά τα εμβόλια!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


27 Δεκεμβρίου 2021
Dr. Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής): «Τα εμβόλια είναι μια βραδυφλεγής βόμβα…»
ΠΗΓΗ


31 Δεκεμβρίου 2021
La Quinta Columna: Τεχνητές δομές, μέσα στο εμβόλιο, «αυτό που βλέπουμε να αυτό-συναρμολογείται πραγματικά και να συναρμολογεί, όπως λέω, όλο και πιο πολύπλοκες δομές... είναι πεντακάθαρο ότι το υπόβαθρο όλων αυτών είναι πολύ σοβαρό…» (+ ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)
ΠΗΓΗ


2022


6 Ιανουαρίου 2022
Dr. Astrid Stuckelberger (πανδημιολόγος του ΠΟΥ): «δεν είναι εμβόλια, αλλά ένα βιοτεχνολογικό και συνθετικό πείραμα… περιέχει γενετικές τροποποιήσεις, όπως γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς… το εμβόλιο περιέχει γραφένιο. Είναι θανατηφόρο και τώρα έχουμε στατιστικά στοιχεία και το ξέρουμε…» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


9 Ιανουαρίου 2022
Ερευνητικό Κέντρο (Cedars-Sinai, US): «Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού ευθύνονται για αυτοάνοσα νοσήματα»
ΠΗΓΗ


11 Ιανουαρίου 2022
Επιστημονική δημοσίευση: «αυξημένος κίνδυνος μυοκαρδίτιδας ιδίως σε εμβολιασμένους κάτω των 40 ετών»
ΠΗΓΗ


14 Ιανουαρίου 2022
Dr. Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής): «Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια! Δεν είναι αληθινά εμβόλια. Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα!»
ΠΗΓΗ


18 Ιανουαρίου 2022
Έρευνα (Γερμανία): «Η δομή του αίματος των εμβολιασμένων αλλάζει τρομακτικά & επικίνδυνα!»
ΠΗΓΗ


23 Ιανουαρίου 2022
Πάνω από 1.000 μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε ιατρικά περιοδικά, με αξιολόγηση από ομότιμους, αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα!!!
ΠΗΓΗ


29 Ιανουαρίου 2022
Στατιστικά εμβολιασμών από τον US ARMY: «300% αύξηση σε καρκίνους, εμφράγματα, αποβολές, 1000% αύξηση σε νευρολογικές διαταραχές, …»
ΠΗΓΗ


Ιανουάριος 2022
Dr. Ricardo Delgado: «Όσοι ψάχνουν για το γραφένιο που υπάρχει στα εμβόλια πεθαίνουν ξαφνικά…» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


2 Φεβρουαρίου 2022
Διεθνής Μελέτη: «Τα εμβόλια για τον Covid-19 αναπτύσσουν μια νεα μορφή AIDS»
ΠΗΓΗ


6 Φεβρουαρίου 2022
Αμερικανική Ιατρική Ένωση (JAMA): «Αύξηση περιστατικών μυοκαρδίτιδας σε παιδιά μετά τον εμβολιασμό για Covid-19»
ΠΗΓΗ


6 Φεβρουαρίου 2022
Διεθνής Μελέτη: «Οι πλήρως εμβολιασμένοι παρουσιάζουν σωρεία βλαβών στον οργανισμό και στο DNA, μέχρι και AIDS»
ΠΗΓΗ


7 Φεβρουαρίου 2022
Dr. Yaakov Jerris (διευθυντής νοσοκομείου): «Το 80% των σοβαρών νοσήσεων με κορωνοϊό είναι ασθενείς που έχουν πλήρως εμβολιαστεί»
ΠΗΓΗ


13 Φεβρουαρίου 2022
Yuval Noah Harari (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Davos, SWI): «Οι άνθρωποι είναι πλέον ζώα που χακάρονται χάρη στα εμβόλια…» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


14 Φεβρουαρίου 2022
Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA): «αναφορές για έντονη εμμηνοροϊκή αιμορραγία ή απουσία έμμηνου ρύσης μετά από εμβολιασμό με τα mRNA εμβόλια»
ΠΗΓΗ


20 Φεβρουαρίου 2022
Dr. Robert O. Young: «Γραφένιο στα εμβόλια του Covid-19!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


21 Φεβρουαρίου 2022
Εν Ελλάδι, 6 εμβολιασμένοι πιτσιρικάδες αθλητές από το ίδιο γυμναστήριο με μυοκαρδίτιδα
ΠΗΓΗ


22 Φεβρουαρίου 2022
Έκρηξη θανάτων και βαριά νοσούντων σε τριπλά εμβολιασμένους σε όλο τον κόσμο!
ΠΗΓΗ


22 Φεβρουαρίου 2022
Ποδοσφαιρικές ομάδες Ρουμανίας: «Αποκλείονται για λόγους υγείας οι εμβολιασμένοι… χάνουν τις δυνάμεις τους, όσοι κάνουν το εμβόλιο πεθαίνουν στα νοσοκομεία»
ΠΗΓΗ


24 Φεβρουαρίου 2022
Portugal News: «Το ένα τρίτο όσων πεθαίνουν από κορωνοϊό στην Πορτογαλία είναι τριπλά εμβολιασμένοι»
ΠΗΓΗ


2 Μαρτίου 2022
Λίστα Pfizer: Το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων με τις εκατοντάδες των παρενεργειών των "ασφαλών" mRNA εμβολίων
ΠΗΓΗ


15 Μαρτίου 2022
Dr. Noak, Dr. Campra (UK): Επίσημη εργαστηριακή έκθεση επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια κατά της covid-19 περιέχουν Οξείδιο του Γραφενίου
ΠΗΓΗ


20 Μαρτίου 2022
UK Health Security Agency (Βρετανικός ΕΟΠΥΥ): «9 στους 10 θανάτους από κορωνοϊό συμβαίνουν σε εμβολιασμένους»
ΠΗΓΗ


24 Μαρτίου 2022
Dr. Peter Andrew McCullough, Dr. Vladimir Zelenko: «Ο FDA ήξερε 2 μήνες πρίν κυκλοφορήσουν ότι τα εμνόλια προκαλούν σοβαρές παρενέργειες και θάνατο»
ΠΗΓΗ


3 Απριλίου 2022
Μαζικές εγκαταλείψεις αθλητών για λόγους υγείας από το πρωτάθλημα τέννις Miami Open
ΠΗΓΗ


7 Απριλίου 2022
America’s Frontline Doctors (AFD): «Τό AIDS που σχετίζεται μέ τά εμβόλια, θά χτυπήσει εκατομμύρια έως το φθινόπωρο» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


9 Απριλίου 2022
Μελέτη: «Το εμβόλιο της Pfizer μετατρέπει το DNA σε ανθρώπινη ηπατική καρκινική σειρά»
ΠΗΓΗ


10 Απριλίου 2022
769 αθλητές κατέρρευσαν μαζικά μέσα σε 1 χρόνο από την έναρξη των εμβολιασμών για τον Covid-19 !!! (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


28 Απριλίου 2022
Dr. Peter Andrew McCullough: «Μέχρι τώρα έχουμε βιβλιογραφία με περισσότερες από χίλιες δημοσιεύσεις ομοτίμων στην εθνική βιβλιοθήκη Ιατρικής. Τα εμβόλια προκαλούν θρόμβους αίματος»
ΠΗΓΗ


2 Μαΐου 2022
95 από τους 154 εμβολιασμένους ποδηλάτες κατέρρευσαν στον δρόμο !!!
ΠΗΓΗ


3 Μαΐου 2022
500% αύξηση θανάτων στους αθλητές μετά την έναρξη των εμβολιασμών μόνο μέσα σε 1 χρόνο!!! (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


3 Μαΐου 2022
Μελέτη Καναδά: «Οι τριπλοεμβολιασμένοι εμφανίζουν την αυτοάνοσο AIDS»
ΠΗΓΗ


3 Μαΐου 2022
Αμερικανικός Ερυθρός Σταύρος: «Οι μπολιασμένοι δε μπορούν να δίνουν αίμα γιατί το μπόλι καταστρέφει τα αντισώματα» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


4 Μαΐου 2022
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Davos, SWI): «Θέλουμε λιγότερες ψυχές στον πλανήτη!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


8 Μαΐου 2022
Μελέτη ΕΠΒΙ-ΜΙΤ: «Αύξηση κατά 25% των αιφνίδιων θανάτων και των καρδιαγγειακών επεισοδίων μετά τον εμβολιασμό σε νεαρά άτομα»
ΠΗΓΗ


26 Μαΐου 2022
40 χώρες υπέγραψαν να παραδώσουν την εθνική τους κυριαρχία στον ΠΟΥ στην συνεδρία 22-28 Μαΐου (μετά από μεγάλες διαμαρτυρίες η ψήφιση της σχετικής απόφασης απλά αναβλήθηκε!) (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


1 Ιουνίου 2022
Στις χώρες με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμένων καταγράφησαν «μηδενικοί» θάνατοι Covid-19
ΠΗΓΗ


6 Ιουνίου 2022
The Irish Light (εφημερίδα): Έκρηξη καρδιοπαθειών στα παιδιά στην Αγγλία μετά την έναρξη των εμβολιασμών για τον Covid-19
ΠΗΓΗ


6 Ιουνίου 2022
138 θάνατοι εμβολιασμένων παιδιών στην Ελλάδα μέσα σε 5 μήνες !!!
ΠΗΓΗ


7 Ιουνίου 2022
Μελέτη: 1700% περισσότεροι θάνατοι αθλητών από το αναμενόμενο από την έναρξη των εμβολιασμών (περιέχει και την ατελείωτη λίστα με τα πλήρη στοιχεία των αθλητών)
ΠΗΓΗ


11 Ιουνίου 2022
Έρευνα: 90% των εμβολιασμένων εγκύων γυναικών, έχασαν τό μωρό τους!
ΠΗΓΗ


12 Ιουνίου 2022
Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου: «Να ερευνηθούν οι πρόωροι θάνατοι συναδέλφων μας που έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια…»
ΠΗΓΗ


13 Ιουνίου 2022
Dr. Robert Jackson: «Το 40% των 3.000 εμβολιασμένων ασθενών μου, αναφέρουν σημαντικές παρενέργειες από το εμβόλιο» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


14 Ιουνίου 2022
300% αύξηση των κηδειών στην Ελλάδα από την έναρξη των εμβολιασμών για τον Covid-19!
ΠΗΓΗ


15 Ιουνίου 2022
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Davos, SWI): «Πρέπει να μειωθεί ο πλυθισμός του πλανήτη» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


17 Ιουνίου 2022
Dr. Sucharit Bhakdi: «Για μένα είναι ξεκάθαρο. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά, πεθαίνουν εξαιτίας του εμβολίου» (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
ΠΗΓΗ


18 Ιουνίου 2022
Dr. Ariyana Love: «Υπάρχει ο ιός Ebola και ο ιός Marburg σε αυτά τα εμβόλια… απενεργοποιούν τήν ικανότητα των κυττάρων, νά επιδιορθώνουν το DNA… Διαγράφουν τα γονίδια 'Ε1', 'Ε3' καί 'Ε4' καί αυτό ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ… Η διαγραφή αυτών των γονιδίων, μπορεί να προκαλέσει AIDS, πήξη του αίματος , θρομβώσεις και θρομβοεμβολές, μόνιμη στειρότητα…» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


20 Ιουνίου 2022
Καθηγητής: «Πρώτη φορά βλέπουμε να γίνονται νεκροτομές σε θανάτους νέων ατόμων και να μην βρίσκουμε καμία προϋπάρχουσα πάθηση» (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
ΠΗΓΗ


21 Ιουνίου 2022
Εικόνες τρόμου από υλικά που δεν έχουν καμία δουλειά μέσα στα εμβόλια για τον Covid-19 (+ΦΩΤΟ)
ΠΗΓΗ


21 Ιουνίου 2022
Δρ. Βίκυ Σουλεϊμάνοβα (παιδοχειρούργος): κατεστραμένο μυικὀ σύστημα και ραγδαίες μεταλλάξεις οργάνων σε εμβολιασμένα παιδιά (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
ΠΗΓΗ


21 Ιουνίου 2022
GBNEWS (Βρετανικό κανάλι): «Χιλιάδες ευρώ ξόδεψαν διάσημοι για να τσιμπηθούν με αλατούχο διάλυμα» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


22 Ιουνίου 2022
Ο Dr. Mike Adams δείχνει στο μικροσκόπιο τις αφύσικες τεχνητές ίνες οι οποίες αφαιρέθησαν από αρτηρίες και καρδιές θυμάτων του εμβολίων Covid-19 (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


22 Ιουνίου 2022
Δικαστήριο στις ΗΠΑ ανάγκασε την Pfizer να αποκαλύψει ότι έχει υπογράψει σύμβαση με το Πεντάγωνο (βλ. χρηματοδότηση για βιολογικά όπλα) (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
ΠΗΓΗ


23 Ιουνίου 2022
Μελέτη ιατρικού περιοδικού Andrology: «Μεγάλες μειώσεις σπερματοζωαρίων σε όσους έκαναν την 2η δόση Pfizer»
ΠΗΓΗ


24 Ιουνίου 2022
Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus (γ.γ. ΠΟΥ): «ο Κορωνοϊός διέρευσε από εργαστήριο της Γουχάν» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


24 Ιουνίου 2022
Dr. Ryan Cole: «Τα εμβόλια Pfizer & Moderna προκαλούν μυοκαρδίτιδα. Μηνύστε τους ιατρούς που σας τα συστήνουν» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


24 Ιουνίου 2022
Χιλιάδες χαρτιά κρέμασαν οι κάτοικοι στους δρόμους του Ντύσσελντορφ της Γερμανίας, ένα χαρτί με τα στοιχεία για κάθε νεκρό συγγενή τους από Covid-19! (+ΦΩΤΟ)
ΠΗΓΗ


26 Ιουνίου 2022
Dr. Peter Doshi (British Medical Journal): «Σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβολιασμό με mRNA εμβόλια»
ΠΗΓΗ


26 Ιουνίου 2022
Dr. Robert Clancy: «Οι μελέτες δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν βαρύτερα!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


26 Ιουνίου 2022
Dr. Racid Buhtar (χειρούργος): «Οι εμβολιασμένοι έχετε ήδη μέσα σας την επόμενη πανδημία». Μιλά για τον πραγματικά θανατηφόρο ιό Marburg ο οποίος ευρέθη σε «εν υπνώσει» κατάσταση στα εμβόλια για τον Covid-19 (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


29 Ιουνίου 2022
Εικόνες τρὀμου από νεογνά που γεννήθησαν με ολόμαυρα μάτια και άλλες δυσμορφίες από μητέρες που εμβολιάστηκαν για τον Covid-19 (+ΦΩΤΟ)
ΠΗΓΗ


29 Ιουνίου 2022
El Mundo (εφημερίδα): «Ο πρόεδρος του ισπανικού φαρμακευτικού κολοσσού PharmaMar συνελήφθη με πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Το ίδιο και 2200 διάσημοι, στην Ισπανία μόνο…»
ΠΗΓΗ


30 Ιουνίου 2022
Ερευνητής Καθ. Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός (Ωνάσειο): «Νέα μελέτη δείχνει οτι ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας»
ΠΗΓΗ


1 Ιουλίου 2022
Δρ. Δημήτριος Γάκης (τέως διοικητής ΑΧΕΠΑ): «Τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται παγκοσμίως μετά την έναρξη του μαζικού εμβολιασμού»
ΠΗΓΗ


2 Ιουλίου 2022
Dr. Michael Yeadon (Pfizer): «Η χρήση της πρωτεΐνης ακίδας ήταν διαβολικό λάθος, καθώς είναι γνωστό για περισσότερα από 10 χρόνια ότι προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στον άνθρωπο»
ΠΗΓΗ


3 Ιουλίου 2022
ΕΟΔΥ: «Το 61.05% των διασωληνωμένων στην Ελλάδα λόγω COVID-19 είναι πλήρως εμβολιασμένοι»
ΠΗΓΗ


5 Ιουλίου 2022
Yuval Noah Harari (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Davos, SWI): «Μπορείτε να φανταστείτε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς έναν Στάλιν του 21ου αιώνα, ο οποίος θα μπορούσε να έχει την ικανότητα πρώτα να ανασχεδιάσει πραγματικά το σώμα σε επίπεδο του DNA και να δημιουργήσει νέα ανθρώπινα είδη» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


5 Ιουλίου 2022
Daily Mail: «Οι εμβολιασμένοι κατά του Covid γενούν παιδιά με κατεστραμένο ανοσοποιητικό...τα μωρά αυτά αρωσταίνουν & πεθαίνουν επειδή δεν έχουν ανοσία...» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


6 Ιουλίου 2022
Δρ. Δημήτριος Γάκης (τέως διοικητής ΑΧΕΠΑ): «Τα εμβόλια της Covid-19 έχουν πολλές επιπλοκές και μεγάλη θνητότητα»
ΠΗΓΗ


6 Ιουλίου 2022
Δρ. Στυλιανός Λουκίδης (Πρόεδρος Ελληνικής Πνευμονολογικής εταιρείας): «στην ιατρική πρέπει να προτείνεις όταν έχεις δεδομένα. Αυτή την στιγμή δεδομένα κάτω των 60 ετών σε ανθρώπους υγιείς για τέταρτη δόση δεν υπάρχουν, ούτε δεδομένα αποτελεσματικότητας ούτε ασφάλειας»
ΠΗΓΗ


7 Ιουλίου 2022
Δρ. Δημήτριος Γάκης (τέως διοικητής ΑΧΕΠΑ): «Η θνησιμότητα της Covid-19 υπερτριπλασιάστηκε με τα εμβόλια» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


7 Ιουλίου 2022
Δρ. Απόστολος Ζέρβας: «Η ακίδα πρωτεΐνης των mRNA κάνει ζημιά στα όργανα και στο ανοσοποιητικό. Ένα εμβόλιο που δεν έχει ελεγχθεί, με προσωρινη άδεια, είναι πολύ επικίνδυνο!»
ΠΗΓΗ


7 Ιουλίου 2022
THE EXPOSE: «13 λόγοι γιατί το παιδί σας δεν πρέπει να κάνει το εμβόλιο Covid-19»
ΠΗΓΗ


7 Ιουλίου 2022
Διεθνής Έρευνα: «Η σοβαρή νόσηση είναι σπάνια σε άτομα που ΔΕΝ έκαναν το εμβόλιο»
ΠΗΓΗ


8 Ιουλίου 2022
Έρευνα (Ισραήλ): «Οι ανεμβολίαστοι δεν παρουσίασαν αύξησε σε περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά από νόσηση Covid-19»
ΠΗΓΗ


8 Ιουλίου 2022
Dr. Vladimir Zelenko: «Το μίσος του Bill Gates για την ανθρωπότητα είναι ιστορικής κλίμακας...Είναι τρομερά παρανοϊκός! Είναι ένα πρότυπο κοινωνιοπαθητικής συμπεριφοράς! Χρηματοδοτεί κυβερνήσεις και αν κάποιος αντισταθεί, θα βρεθεί τρόπος να ταξιδέψει για την άλλη ζωή!»
ΠΗΓΗ


9 Ιουλίου 2022
Dr. Tasuku Honjo (Νομπελίστας): «Η Ιβερμεκτίνη είναι τέλειο φάρμακο γιά θεραπεία καί πρόληψη του 'covid19'. Είναι αποτελεσματικό και φθηνό! Κανένας φαρμακευτικός όμιλος δεν τό 'λανσάρει', γιατί δέν είναι κερδοφόρο!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


9 Ιουλίου 2022
ΕΟΔΥ: «Το 64,36% των διασωληνωμένων είναι πλήρως εμβολιασμένοι»
ΠΗΓΗ


9 Ιουλίου 2022
ΣΟΚ στο παγκόσμιο tennis από τη δραματική κατάσταση της υγείας του πλήρως εμβολιασθέντος Rafael Nadal. Πονάει σαν κόλαση και εγκαταλείπει στα 36 του;
ΠΗΓΗ


10 Ιουλίου 2022
Νέα ΜΕΛΕΤΗ αποδεικνύει ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ προκαλεί μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες!
ΠΗΓΗ


10 Ιουλίου 2022
Καθηγ. Κωνσταντίνος Πουλάς: «Μεγάλη μείωση γεννήσεων εντός του 2022 παγκοσμίως. Εύρεση ακίδας (βλ. εμβόλια mRNA) στα γεννητικά όργανα και στο σπέρμα...» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


10 Ιουλίου 2022
Η τραγική θέση των εμβολιασμένων χειροτερεύει διαρκώς!
ΠΗΓΗ


10 Ιουλίου 2022
Μήπως ήρθε η ώρα;
ΠΗΓΗ


10 Ιουλίου 2022
ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
Θ. Βασιλακόπουλος (βλ. "ειδικοί"): «Δεν κάνει κακό σε κανέναν η 4η δόση εμβολίου» 🤣🤣
ΠΗΓΗ


11 Ιουλίου 2022
Η Pfizer προτίμησε νά αποσύρει το εμβόλιο από την Ουρουγουάη, επειδή τό δικαστήριο απαίτησε νά μάθει τό περιεχόμενό του! Γιατί άραγε; (ερωτήματα για σκεπτόμενους...)
ΠΗΓΗ


11 Ιουλίου 2022
Ch. Anderson (Ευρωβουλευτής, Γερμανία): «Οι εμβολιασμένοι πιλότοι έκαναν τό μεγαλύτερο λάθος της ζωής τους. Δέν είναι πιά σε θέση να πετάξουν, λόγω προβλημάτων υγείας. Περιζήτητοι είναι πλέον οι (έως χθές) άνεργοι ανεμβολίαστοι πιλότοι!»
ΠΗΓΗ


[ Σημ. editor: Ο ΕΟΔΥ βρήκε νεα πατέντα στην ανακοίνωση διασωληνωμένων στις ΜΕΘ. Έχουμε, λέει, 65% τριπλοεμβολιασμένους και 35% διπλοεμβολιασμένους & ανεμβολίαστους!!! Γιατί δεν μας λένε χωριστά διπλοεμβολιασμένους & ανεμβολίαστους άραγε; Υπάρχουν καθόλου ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ; Άς ρωτήσει ο καθένας τους γύρω του, πόσοι βαρειά νοσούντες είναι εμβολιασμένοι και πόσοι όχι στον κύκλο γνωριμιών του... ]


12 Ιουλίου 2022
LANCET (επιστημονικό περιοδικό): «Η μυοκαρδίτιδα ήταν σπάνια στα υγιή παιδιά - Τώρα εμφανίζεται συχνά» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


13 Ιουλίου 2022
Dr. Robert Malone (ο εφευρέτης των mRNA): «Η 4η δόση εμβολίων θα αλλοιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα, πιο αδύναμοι οι εμβολιασμένοι»
ΠΗΓΗ


13 Ιουλίου 2022
Νεα μελέτη: «Η φυσική ανοσία ΠΟΛΥ ανώτερη της εμβολιαστικής»
ΠΗΓΗ


13 Ιουλίου 2022
Ομαδικές μυνήσεις πιλότων κατά των ιατρών και των αρχών που τους κατέστρεψαν την υγεία με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


16 Ιουλίου 2022
CDC (Ομοσπονδιακό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, ΗΠΑ): «Μεγάλη αύξηση θανάτων μετά από εμβόλια για Covid-19. Το 15% σημειώθηκε εντός 24 ωρών από τον εμβολιασμό και 19% εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


17 Ιουλίου 2022
Έρευνα (Science Advances): «Απροσδόκητα αυξημένη εμμηνορροϊκή αιμορραγία μετά από εμβόλια για Covid!»
ΠΗΓΗ


19 Ιουλίου 2022
Ο Γερουσιαστής Rand Paul ανακρίνει τον Faucci, ο οποίος αποκρύπτει τις βλάβες του παιδικού εμβολιασμού (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


19 Ιουλίου 2022
Δρ. Γεώργιος Καρυστινός: «“Έχω στα χέρια μου 178 μελέτες που υποστηρίζουν οτι τα “φίμωτρα” κάνουν κακό στην υγεία”» (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
ΠΗΓΗ


19 Ιουλίου 2022
Αυστραλία: 1 πιλότος πέθανε το 2019. 6 πιλότοι πέθαναν το 2020. 111 πιλότοι πέθαναν το 2021 !!!!!!!!!!
ΠΗΓΗ


19 Ιουλίου 2022
Dr. Roger Hodkinson: «Ο κόσμος θα εξεγερθεί μόλις καταλάβει πόσοι πέθαναν από τα εμβόλια. Θα χυθεί αίμα!»
ΠΗΓΗ


20 Ιουλίου 2022
Dr. Luis Enjuanes (Ο Νο1 ιολόγος της Ισπανίας, επικεφαλής στο Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας CSIC, ο πλέον Ισπανός ειδικός στον Covid): «Τά άτομα που έχουν εμβολιαστεί τρείς φορές μολύνονται, ενισχύουν τον ιό και τον μεταδίδουν ξανά!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


20 Ιουλίου 2022
Δρ. Αργύρης Νταλιάνης: «Το 60-70% των ασθενων που ειναι σε πτέρυγες covid και σε μονάδες, είναι τριπλο-εμβολιασμένοι. Οι υπόλοιποι είναι διπλό εμβολιασμένοι ή με μία δόση και ελάχιστοι πλέον είναι οι ανεμβολίαστοι. Στα νοσοκομεία της Αθήνας στους 20 ασθενεις, οι 19 είναι τριπλο-εμβολιασμένοι!» (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
ΠΗΓΗ


21 Ιουλίου 2022
Εκπρόσωπος Moderna: «Οι εμβoλιασμέvoι εivαι μέρoς κλινικής δοκιμής καί συμμετέxoυv ως πειραματόζωα» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


21 Ιουλίου 2022
Μεγάλη ιατρική μελέτη επιβεβαιώνει τις αρχικές υποψίες: Οι τρυπημένοι "εμβολιάζουν" τους ανεμβολίαστους δια της αναπνοής καί της επαφής! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


22 Ιουλίου 2022
Dr. Sucharit Bhakdi (δεν χρειάζεται συστάσεις): «Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και 1,5 χρόνο. Ήταν σίγουρο πως θα ακολουθήσουν καταστροφικές αυτοάνοσες διαδικασίες. Οι σοβαρές παρενέργειες ήταν προβλέψιμες με απόλυτη βεβαιότητα. Ενάμισι χρόνο αργότερα, το πεδίο του μαζικού πειράματος στους ανθρώπους είναι γεμάτο με τρομερές απώλειες... Τώρα βάζουν την γονιδιακή τεχνολογία mRNA σε όλα τα εμβόλια! Η εισαγωγή γονιδιακών εμβολίων στην πάγια ιατρική πρακτική θα επιφέρει την καταστροφή της ανθρωπότητας» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


22 Ιουλίου 2022
Ιατρική Έρευνα: Στοιχεία 'ΣΟΚ': Δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι μέ αδιάγνωστη μυοκαρδίτιδα!
ΠΗΓΗ


22 Ιουλίου 2022
Μαρτυρία πιλότου: «Οι πλούσιοι δεν θέλουν εμβολιασμένο πλήρωμα στα ταξίδια με ιδιωτικά τζετ – Φοβούνται τις παρενέργειες εν ώρα πτήσης» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


23 Ιουλίου 2022
Mick Haddock (κατασκευαστής φερέτρων, Τορόντο): «Δραματική αύξηση στις παραγγελίες για μικρότερου μεγέθους φέρετρα μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19...λαμβάνουμε μαζικές παραγγελίες για φέρετρα μικρότερου μεγέθους...Τα παιδιά πεθαίνουν...»
ΠΗΓΗ


24 Ιουλίου 2022
Αμερικανικό Ινστιτούτο Υγείας: «Τα αντισώματα των εμβολίων Covid για την Omicron εξασθενούν μέσα σε λίγες μέρες» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


29 Ιουλίου 2022
Σουηδία: «Μετά από 8.000 αυτοψίες διαπιστώσαμε έξαρση επιθετικού τύπου και ασυνήθιστοι καρκίνοι μετά τους εμβολιασμούς για COVID-19»
ΠΗΓΗ


29 Ιουλίου 2022
Δρ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε νεαρά εμβολιασμένα άτομα που μας αποχαιρετούν» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


31 Ιουλίου 2022
Θ. Βασιλακόπουλος (βλ. "ειδικοί"): «Όσοι έκαναν τρεις δόσεις έχουν 4πλάσιες πιθανότητες να πεθάνουν» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


1 Αυγούστου 2022
Βίντεο αποκάλυψη!: «Συγκλονιστική η διαφορά αίματος εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


1 Αυγούστου 2022
Δρ. Δημήτριος Γάκης: «Περισσότερα τα καρδιακά επεισόδια στους εμβολιασμένους από ότι στους ανεμβολίαστους» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


2 Αυγούστου 2022
Ερευνητής Καθ. Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός (Ωνάσειο) πρός τον Πλεύρη: «Στείλατε σε μονάδες Covid όσους έπαθαν καρδιά ή εγκεφαλικό και τους καταδικάσατε σε θάνατο. Αυτό που κάνατε είναι ιατρικό έγκλημα - Πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


4 Αυγούστου 2022
Δικαιώθηκαν!: Υγειονομικοί του Σικάγο σε αναστολή αποζημιώθηκαν, επειδή απεδείχθη ότι το σκεύασμα περιέχει στοιχεία εμβρυϊκών κυττάρων από εκτρώσεις!
ΠΗΓΗ


5 Αυγούστου 2022
Ματίνα Παγώνη: «Από την αρχή καταγράφαμε καρκινοπαθείς και καρδιοπαθείς ότι πέθαναν από Covid» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


6 Αυγούστου 2022
Καναδός Αξιωματούχος: «Δεν υπάρχει όριο θανάτων για την απόσυρση των εμβολίων κορωνοϊού από την αγορά»
ΠΗΓΗ


6 Αυγούστου 2022
Μαζικές αποχωρήσεις του ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας, από παρενέργειες των ("ασφαλών") εμβολίων! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


7 Αυγούστου 2022
Δρ. Δημήτριος Γάκης (τέως διοικητής ΑΧΕΠΑ): «Το εμβόλιο της Novavax χορηγεί την ακίδα του αρχικού βλαπτικότατου ιικού στελεχους της Wuhan»
ΠΗΓΗ


7 Αυγούστου 2022
Δρ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Θέλουν να αλλάξει ο τρόπος καταγραφής των νεκρών με Covid γιατί οι περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι»
ΠΗΓΗ


8 Αυγούστου 2022
Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Οι ελληνικές υγειονομικές αρχές δηλώνουν ως «θάνατο covid» ακόμα και κάποιον που πέθανε από άλλη αιτία, αλλά είχε… την ατυχία να βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ

(σημ. editor:
Η παραδοχή του Πλεύρη είναι μια από τις αλεπάλληλες παραδοχές των τελευταίων εβδομάδων, σε αυτά που φώναζαν οι έρμοι "ψεκασμένοι" και οι "συνομωσιολόγοι" από την αρχή, ότι δηλαδή δεν υπάρχει "πανδημία" και εξαιρετικά θανατηφόρος ιός όπως τον παρουσίαζαν επί 2 χρόνια, διότι εαν αφαιρέσουν από τα δήθεν θύματα του κορωναϊού, τις ψευδείς καταγραφές, αλλά και όσους "καθάρισαν" τα νοσοκομεία λόγω λάθος πρωτοκόλλου (βλ. υπεροξυγόνωση, κοκ) ή εγκληματικής συμπεριφοράς (βλ. Γερμανία, βλ. ΗΠΑ, βλ. Ελλάδα και δίκες Αντωνιάδη, κοκ), τότε θα αφαιρεθεί τουλάχιστον το 80-90% των δήθεν θυμάτων Covid-19 και τα πραγματικά θύματα που θα μείνουν θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά της κοινής εποχικής γρίπης.

Τα ερωτήματα για τους σκεπτόμενους συνεπώς παραμένουν:

  • Γιατί κατατρομοκράτησαν και εξεβίασαν, παγκοσμίως συντονισμένα!, τους ανθρώπους ώστε να κάνουν αλεπάλληλα, απόρρητης σύνθεσης, μη δοκιμασμένα, μη εγκεκριμένα, πειραματικά, γεννετικά εμβόλια, εφόσον δεν υπήρχε ο τόσο σοβαρός λόγος υγείας όπως πλέον (έστω και εμμέσως) επιτέλους παραδέχονται;
  • Γιατί δολοφονoύνται ή "εξαφανίζονται" οι ηγέτες των χωρών που αρνούνται τους εμβολιασμούς mRNA στην χώρα τους; (βλ. Μπουρούντι, Τανζανία, Αϊτή, Μαδαγασκάρη, κα);
  • Τι απόρρητες ουσίες έπρεπε να βάλουν ταυτόχρονα όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη στο σώμα τους πάση θυσία;
  • Τι το τόσο απόρρητο περιείχαν αυτά τα εμβόλια, που ακόμη και σήμερα οι φαρμακοβιομηχανίες αρνούνται να αποκαλύψουν το περιεχόμενό τους ακόμη και στις κυβερνήσεις και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ακόμη και στον ΕΜΑ (Ευρωπαϊκός ΕΟΦ, βλ. εδώ);
  • Τι δουλειά είχαν ουσίες όπως το οξείδιο του γραφενίου το οποίο βρέθηκε μέσα στα εμβόλια και στο αίμα των εμβολιασμένων;
  • Γιατί αυξήθηκαν οι "αναίτιοι" θάνατοι ("ξαφνικίτιδες") την περίοδο των εμβολιασμών (2020-2021) κατά χιλιάδες τοις εκατό, ακόμη και σε νέους και σε αθλητές;
  • Μήπως ο όρος "σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου" εμφανίστηκε για να καλύψει τον αφυπνιστικό χαρακτηρισμό "ξαφνικίτιδες";
  • Μήπως ο όρος "long covid" εμφανίστηκε για να καλύψει τις παρενέργειες και τις απώλειες των εμβολίων;
  • Γιατί "αυτοκτονούν" ή πεθαίνουν από "ατυχήματα" όσοι ιατροί θεραπεύουν επιτυχώς χωρίς εμβόλια και όσοι ερευνητές κάνουν αποκαλύψεις για την μεταλλαξιογόνο δράση των εμβολίων και για το γραφένιο; (βλ. Kagansky, De Donno, Zelenko, Malone, κα)
  • ...και πολλά άλλα ερωτήματα που απασχολούν τους "ψεκασμένους" αλλά διαφεύγουν από τους "ξύπνιους"...)

9 Αυγούστου 2022
Dr. Naomi Wolf: «Γι’ αυτό προκαλούν παρενέργειες τα mRNA εμβόλια – Η Pfizer ήξερε ότι η πρωτεΐνη ακίδας πάει παντού!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


9 Αυγούστου 2022
Dr. Samuel Shapira (πρώην Γενικός Διευθυντής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας, IIBR): «Το εμβόλιο δεν προλαμβάνει τη μόλυνση και τη νοσηρότητα, ενώ προκαλεί και σημαντικές παρενέργειες!» Είναι ένας από τους κορυφαίους ιατρικούς επιστήμονες στον κόσμο. O ίδιος έκανε τη 3η δόση του εμβολίου της Pfizer και αντιμετώπισε σοβαρά πρόβλημα υγείας – Τώρα, προειδοποιεί τους ανθρώπους
ΠΗΓΗ


10 Αυγούστου 2022
Ματίνα Παγώνη: «Σας καταγράφαμε όλους ως θανάτους Covid και ξέραμε ότι ήταν λάθος – Τώρα δεν έχει νόημα να το αλλάξουμε» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


10 Αυγούστου 2022
Μελέτη (Παν. Mahibol): «Οι μαθητές παρουσίασαν καρδιακά προβλήματα εξαιτίας του εμβολίου της Pfizer για Covid-19»
ΠΗΓΗ


12 Αυγούστου 2022
Νεα Μεγάλη Μελέτη (UK): «Οι αλλεπάλληλοι εμβολιασμοί οδηγούν τον εμβολιασμένο σε αλλεπάλληλες μολύνσεις (σε διαρκή ασθενή)»
ΠΗΓΗ


13 Αυγούστου 2022
Μεγάλη Μελέτη & Συνέδριο (Ιταλία): «Το τοξικό γραφένιο στο αίμα του 94% των εμβολιασμένων» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


13 Αυγούστου 2022
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!: Το CDC (Ομοσπονδιακό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, ΗΠΑ) παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα με σκοπό την ευκολότερη αποδοχή των εμβολίων και πως στην πραγματικότητα η πολύ επικίνδυνη πρωτεΐνη–ακίδας των εμβολίων mRNA μένει για πολύ στο ανθρώπινο σώμα
ΠΗΓΗ


15 Αυγούστου 2022
Dr. Ryan Cole: «Τα κύτταρα δε λένε ψέματα, τα μοτίβα του αίματος δεν λένε ψέματα, οι νεκροί δε λένε ψέματα και οι εναποθέσεις της πρωτεΐνης–ακίδας στους ιστούς δε λέει ψέματα. Παρατηρούμε μιλούνια 20-30χρονων με καρκίνο. Το 99% αυτών των ατόμων είναι εμβολιασμένα»
ΠΗΓΗ


15 Αυγούστου 2022
Dr. Andrea Crisanti (Διευθυντής του Τμήματος Μοριακής Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Padova): «Δεν είχαμε το θάρρος να ομολογήσουμε ότι οι 160 θάνατοι την ημέρα ήταν σε εμβολιασμένους»
ΠΗΓΗ


15 Αυγούστου 2022
Νεα Μελέτη (Σουηδία): «Το mRNA εμβόλιο των Pfizer/BioNTech ενσωματώνεται στο ανθρώπινο DNA σε μόλις έξι ώρες, αλλάζοντας το δικό μας!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


15 Αυγούστου 2022
Σοκαριστικό βίντεο με θρόμβους-τέρατα που βγήκαν από τα σώματα νέων ανθρώπων! (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


16 Αυγούστου 2022
Μελέτη Ιταλών Ιατρών: «Μεταβολές αιματολογικής φύσης στο 94% των εμβολιασμένων μετά τον εμβολιασμό m-RNA»
ΠΗΓΗ


16 Αυγούστου 2022
Δρ. Βίκυ Σουλεϊμάνοβα (παιδοχειρούργος): «Τα εμβόλια κατά COVID-19 κάνουν ζελέ τους ιστούς των παιδιών. 300-400% επάνω οι σκωληκοειδίτιδες!» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


16 Αυγούστου 2022
Νέα Μελέτη (Ισλανδία): «Το ποσοστό επαναμόλυνσης από Covid-19 αυξάνεται με τον αριθμό των δόσεων του εμβολίου. Η επαναμόλυνση είναι πιο συχνή από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως στα άτομα που έχουν εμβολιαστεί»
ΠΗΓΗ


16 Αυγούστου 2022
Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης (Καθηγητής Επιδημιολογίας): «Οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη! Όλος ο επιστημονικός κόσμος θα έπρεπε να διερευνά τους ξαφνικούς θανάτους» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


17 Αυγούστου 2022
Δρ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Έχουν πυροδοτηθεί όλες οι αιτίες θανάτου μετά τον μαζικό εμβολιασμό των Ελλήνων. Η αύξηση κατά 50% στον εμβολιασμό με βάση το γράφημα της ΕΛΣΤΑΤ αυξάνει και κατά 50% τους θανάτους»
ΠΗΓΗ


17 Αυγούστου 2022
Εμπειρογνώμονας VAERS (Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών των Εμβολίων ΗΠΑ): «Δεν θα μπορούμε να κρύβουμε τα πτώματα για πολύ ακόμη – Είναι πολλά!»
ΠΗΓΗ


17 Αυγούστου 2022
Νεα Μελέτη: «Τα εμβόλια για την COVID μπορεί στην πραγματικότητα να αυξήσουν τις πιθανότητες μόλυνσης από Omicron» Κι άλλη μελέτη εξηγεί γιατί οι εμβολιασμένοι πάνε συνεχώς από νόσηση σε νόσηση
ΠΗΓΗ


19 Αυγούστου 2022
Alexandra (Sasha) Latypova: «Υπήρχαν τρελά ελαττώματα στο mRNA εμβόλιο της Moderna και ο FDA το γνώριζε»
ΠΗΓΗ


19 Αυγούστου 2022
Έρευνα: «Περίπου 10.000 άνθρωποι την μέρα πεθαίνουν από τα εμβόλια κατά του Covid σε όλο τον κόσμο»
ΠΗΓΗ


21 Αυγούστου 2022
Διευθυντής γραφείου κηδειών: «Πάρα πολλά βρέφη πεθαίνουν σε αριθμούς άνευ προηγουμένου! Το κρεματόριο μας είπε ότι προσκομίζουν βρέφη από το νοσοκομείο απευθείας 6 και 8 κάθε φορά» (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


21 Αυγούστου 2022
Ο Κυβερνήτης της Florida τα λέει έξω από τα δόντια για τα ψέματα της "πανδημίας" (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ


Στο 60 σελίδων βιβλίο τους οι David John Sorensen και Dr. Vladimir Zelenko συνέλεξαν και τεκμηριώνουν τα εκατομμύρια των θανάτων και τις εκατοντάδες εκατομύρια των σοβαρών παρενεργειών από τα "ασφαλή" mRNA εμβόλια για τον Covid-19
(Σημ.: Ο Dr. Zelenko έφυγε και αυτός νωρίς και μυστηριωδώς όπως όλοι εκείνοι οι επιστήμονες οι οποίοι ανέσκαπταν τα "παράδοξα" της "πανδημίας" και των εμβολίων...)
Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το βιβλίο υπάρχει σε αυτό το linkΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Μήπως αυτό το πρωτοφανές στην Ιστορία κύμα γρίπης (Covid-19) εν μέσω καύσωνα τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2022 αφορά σχεδόν αποκλειστικά τους εμβολιασμένους;…

Μήπως αυτό το καλοκαιρινό κύμα Covid επαληθεύει τους «ψεκασμένους» ιατρούς σε όλο τον κόσμο οι οποίοι προειδοποιούσαν από τις αρχές του 2020 ότι τα mRNA θα καταστρέψουν το ανοσοποιητικό των εμβολιασμένων και θα τους κάνουν πιο ευάλωτους σε μελλοντικές γρίπες, ιούς, μολύνσεις, κοκ;…Τυχεροί όσοι εν αγνοία τους σταμάτησαν σε δόση placebo (βλ. αλατόνερο)ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Δυο είναι τα συμπεράσματα στα οποία συγκλίνουν, τόσο η Εκκλησία (Άγιοι), όσο οι κορυφαίοι ιατροί και οι ερευνητές ανά τον κόσμο, όσο και οι μυριο-επαληθευμένοι συνομωσιολόγοι:

1. Η «πανδημία» είχε πρωταρχικό στόχο την μετατροπή του παγκοσμίου πληθυσμού σε ψηφιακά ελεγχόμενα υποχείρια μέσω της γενετικής μετάλλαξης του DNA και της λειτουργίας του εγκεφάλου μέσα από μια σειρά εμβολίων γονιδιακής θεραπείας αλλά και της εισαγωγής στο σώμα των εμβολιασμένων, ουσιών οι οποίες εξυπηρετούν στην σχέση νευρώνων και συχνοτήτων (Hz) όπως το οξείδιο του γραφενίου, κοκ.
Με απλά λόγια, θέλουν να κάνουν το σώμα και τον εγκέφαλο έναν ελεγχόμενο βιο-ψηφιακό πομπο-δέκτη. Ένα ζόμπι-ρομπότ το οποίο θα ελέγχεται μέσω των συχνοτήτων του 5G. Άλλωστε, τόσο την ύπαρξη της εφηρμοσμένης αυτής τεχνολογίας όσο και τον σκοπό, τα διαφημίζουν πλέον απροκάλυπτα οι ίδιοι (βλ. Rothschild, Kissinger, Soros, Schwab, Harari, Holdren, Gates, Musk, κοκ).
Γι’ αυτό και οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν για πολύ ακόμη, με κάθε τόσο και από μια νέα «πανδημία», μέχρι ο πληθυσμός να πέσει στο μισό με 1 δις πλήρως μεταλλαγμένων και ελεγχόμενων βιο-ψηφιακών δούλων-ζόμπι

2. Η «πανδημία» είχε ως δευτερεύων στόχο την δραστική μείωση του πληθυσμού μέσω των εμβολίων και την στείρωση ανδρών και γυναικών


Και όσον αφορά τους Ορθοδόξους, κατάφεραν με την «πανδημία» να ρίξουν τις μάσκες των «Ορθοδόξων» και τους έκαναν…

1. να βάλουν με την ελεύθερη βούλησή τους στο σώμα τους τα «διαβασμένα» αυτά εμβόλια και πολλοί δαιμονίσθηκαν εμφανώς (ειπώθηκαν κάποια πράγματα περί αυτού από τους Φωτισμένους της εποχής μας…)
2. να καταλύσουν με την ελεύθερη βούλησή τους ανθρώπινη σάρκα
3. να έχουν με την ελεύθερη βούλησή τους ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης (βλ. εμβρυοκτονίες για την παραγωγή των εν λόγω εμβολίων)
4. να γίνουν με την ελεύθερη βούλησή τους άπιστοι και να θέσουν όλη τους την εμπιστοσύνη στους «ειδικούς» ανθρώπους αλλά ούτε ίχνος εμπιστοσύνης στις δοκιμασίες που για τους πανσόφους και πανάγαθούς Του λόγους παραχωρεί ο Θεός
5. να γίνουν με την ελεύθερη βούλησή τους βλάσφημοι, μη εμπιστευόμενοι την Θεία Χάρη και να φοβούνται τον χώρο των Ιερών Ναών, την προσκύνηση των Ιερών Εικόνων, της χείρας του Ιερέως, των Αντιδώρων, ακόμη και την Ιερά Λαβίδα, ακόμη ακόμη και αυτού του Σώματος και Αίματος του Χριστού!

Το καλό είναι ότι έπεσαν οι μάσκες και από όλους εκείνους οι οποίοι μας αυτό-προβάλλονται ως «ποιμένες». Μας απεκάλυψαν περίτρανα ποιόν «θεό» λατρεύουν. Πάντως όχι στον Χριστό…

Πέρα όμως από τα θεολογικά που είναι και τα πιο σοβαρά, βγήκε και ενα άλλο, εξαιρετικά θλιβερό συμπέρασμα, αμιγώς πνευματικής φύσεως.

Μέχρι η κυβέρνηση να εκβιάσει τον κόσμο με τον κίνδυνο απώλειας εργασίας, το ποσοστό των εμβολιασμένων είχε ακινητοποιηθεί σε ενα 20%. Από τον εκβιασμό και μετά, μέσα σε μια νύχτα, εμφανίστηκαν εκατομμύρια ένθερμοι υποστηρικτές των εμβολίων, φθάνοντας τους εμβολιασμένους στο 70-80%!

Αυτό καταδεικνύει 2 πράγματα. Πρώτον, το ότι η πλειοψηφία του κόσμου έβαλε συνειδητά στην μια πλευρά της ζυγαριάς απώλεια ψυχής και υγείας, και από την άλλη απώλεια εισοδήματος, και επέλεξε. Δεύτερον, με το να γίνει και ένθερμος υποστηρικτής των εμβολίων, καταδεικνύει την έλλειψη ειλικρίνειας και θάρρους της γνώμης. Ενω το ντόμπρο θα ήταν να πεί "ζύγιασα και επέλεξα", προτίμησε να γίνει εν μια νυκτί, από "αρνητής", υπέρμαχος...

Εύχομαι ολόψυχα να διαψευστώ, αλλά με τις απίστευτες συμπεριφορές του κόσμου σήμερα, πιστεύω ότι ακόμη και αν το νεο "Ευαγγέλιο" των εμβολιασμένων, η καθεστωτική TV, παραδεχθεί ότι τα εμβόλια είναι διαβολικά και θανατηφόρα, αλλά χωρίς αυτά δεν θα έχεις πρόσβαση στην "ζωή", ακόμη και τότε, το μεγαλύτερο ποσοστό θα παραμείνει να εμβολιάζεται μέχρι να τους εκλείψουν...


Ο έχων οφθαλμούς ιδέτω, ο έχων ώτα ακουέτω και ο νοών νοείτω…omologiapistews@protonmail.comΒοηθήστε στον αντι-αιρετικό αγώνα :