Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 12 / 07 (Ιουλ.) / 2022Σκέψεις και απόψεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία


Όλοι οι σύνδεσμοι ανοίγουν σε νέα καρτέλα (tab)Τα δίκαια του Πούτιν κατά σειρά σημαντικότητος, πάντα κατά την προσωπική μου γνώμη:

1. Ήταν εκβιασμένη από τις ΗΠΑ η επίθεση της Ρωσίας, επειδή ήταν επιλογή των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τώρα το επί τούτου δημιουργημένο κράτος της Ουκρανίας ως πεδίο μάχης όπου εκεί θα έβγαζαν (νόμιζαν) οριστικά από την μέση το μοναδικό εμπόδιο στη Νέα Τάξη, την Ορθόδοξη Ρωσία, ώστε να προχωρήσουν στο τελευταίο τους βήμα (βλ. Πανθρησκεία και Παγκόσμια Κυβέρνηση)

2. Η επίθεση είναι αμιγώς αμυντική, εφόσον απεδείχθη ότι οι Ουκρανοί ετοίμαζαν απροκάλυπτα εισβολή και ολοκληρωτική γενοκτονία των Ορθοδόξων Ρώσων στην ανατολική Ουκρανία αλλά και στην Κριμαία

3. Η αμυντική επιχείρηση της Ρωσίας είναι μια εξαιρετικά (και αδικαιολόγητα θα έλεγαν κάποιοι) καθυστερημένη και μετά δακρύων αναμενόμενη προστατευτική επέμβαση για να λήξει την οκταετή και πρωτοφανώς βάρβαρη γεννοκτονία Χριστιανών από Παπικούς και Σατανιστές Ουκρανούς

4. Ήταν η καθυστερημένη απάντηση της Ρωσίας στην παραβίαση της Αμερικανο-ΝΑΤΟ-Ρωσικής συμφωνίας περί μη επέκτασης του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά μετά την λήξη του Β΄ΠΠ. Το ΝΑΤΟ όχι μόνον δεν τήρησε την συμφωνία, αλλά και διπλασίασε τα εδάφη του προς ανατολή, φθάνοντας στην πόρτα της Ρωσίας με χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, και προκαλώντας επί δεκαετίες την υπομονή της Ρωσίας με στρατιωτικές βάσεις και πυραύλους στις χώρες αυτές

5. Απελευθέρωσε τα δολίως και αδίκως υποδουλωμένα πατρογονικά εδάφη, την γενέτειρα δηλαδή του Ρωσικού λαού

6. Χτύπησε εν τη γενέση του το σχισματικό βδέλυγμα που γέννησε ο αρχι-αιρεσιάρχης Βαρθολομαίος, δηλαδή την ανυπόστατη «Ουκρανική αυτοκέφαλη ορθόδοξη εκκλησία (UAOC)» η οποία είχε σκοπό να δράσει ως η πέμπτη φάλαγγα στην τοπική Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία (UOC-MP)

7. Και για τους βαθύτερα κατηχημένους στην Ορθόδοξη πνευματική ζωή, ο μακράν σημαντικότερος και ουσιαστικότερος λόγος πίσω από τον προφανή πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας με όλες του τις κοσμικές αιτίες, είναι το ότι η μάχη γίνεται για την επικράτηση, είτε της Παγκοσμιοποίησης του Εωσφόρου με τα τσιράκια του, κυρίως τους Ρότσιλντ και τον Πάπα από την μια πλευρά, είτε των Χριστιανών, δηλαδή των Ορθοδόξων, με μοναδικό υπερασπιστή (προς το παρόν) την Ορθόδοξη Ρωσία του Πούτιν από την άλλη. Οι βαθύτερα ενημερωμένοι, γνωρίζουν ποιες δυνάμεις και με ποια μορφή εμφανίζονται και κατευθύνουν τις διάφορες Πενταρχίες και τις λοιπές Σατανικές ελίτ…

Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο θλιβερό και πόσο αυτό-καταστροφικό είναι να πέφτουμε θύμα της προπαγάνδας των Δυτικών αντιχρίστων και να στηρίζουμε εμείς οι Ορθόδοξοι το δόλιο αφήγημα της Δύσης για τον «κακό» ΠούτινΜια επιλογή πολύ λίγων αλλά ουσιωδών επί του θέματος ειδήσεων:

Ηλίας Καλιώρας (Βουλευτής): «…αποτελεί (ο Πούτιν) τον τελευταίο αντίπαλο των σιωνιστών Εβραίων στο να φέρουν την καμπαλιστική Νέα Εποχή. Ο Πούτιν αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο να ιδρύσουν την παγκόσμια κυβέρνηση του αναμενόμενου από τους Εβραίους μεσσία ή για εμάς του αντίχριστου…ο Πούτιν αποτελεί το παγκόσμιο απώτατο πολιτικό ανάχωμα…στο να μετατρέψουν τα γεννήματα εχιδνών τη γη σε ένα μεγάλο εβραιο-διοικούμενο στρατόπεδο συγκέντρωσης με ανώτατο διοικητή κάποιον σαν και τον διάσημο «μέγα φιλάνθρωπο» Μπιλ Γκέιτς…Από την μια πλευρά υπάρχει ο καμπαλιστής κυλιόμενος γενάρχης των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, ο 4ος Βαρόνος Τζέικομπ Ρότσιλντ. Από την άλλη πλευρά βρίσκεται ο Ορθόδοξος Βλαδίμηρος Πούτιν…»
(ΠΗΓΗ)

π. Ιωάννης Δρογγίτης: «δεν νομίζω ότι πολεμάει η Ρωσία την Ουκρανία…Το ίδιο το Ουκρανικό κράτος δημιουργήθηκε για να πολεμήσει τη Ρωσία. Έτσι δημιουργήθηκε. Και έδωσαν υπόσχεση οι στρατιωτικοί ότι θα πολεμήσουν τη Ρωσία. Τον έχουν δώσει από το ’90…Αυτό λοιπόν είναι ένα κράτος που στήθηκε ακριβώς από τη νέα τάξη πραγμάτων για να χτυπήσει τη Ρωσία την οποία μισεί…αυτοί οι άνθρωποι μισούν τη Ρωσία. Μισούν ότι εκφράζει η Ρωσία…Μισούν την πνευματικότητα της Ρωσίας. Μισούν τη Ρωσική ψυχή…Δεν είναι αυθαίρετο να πούμε ότι ο Πούτιν πολεμάει τη Νέα Τάξη πραγμάτων…πιστεύω ότι η Παναγία προστατεύει τα ρωσικά στρατεύματα. Επίσης πιστεύω ότι οι Άγγελοι φρουρούν τον κυβερνήτη της Ρωσίας. Βρίσκεται στην πιο δεινή θέση και η ισχύς που έχει είναι πνευματική. Και του τη δίνει ο Θεός…»
(ΠΗΓΗ)

Vladimir Putin: «Η Ρωσία διοικείται απ’ ευθείας από τον Θεό, αλλιώς δεν θα υπήρχε…»
(ΠΗΓΗ)

Aleksandr Dugin (ο εξ απορρήτων του Πούτιν): «Ο πραγματικός πόλεμος είναι με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τη Μεγάλη Επαναφορά για την εξόντωση της ανθρωπότητας…στην άλλη άκρη της ζυγαριάς έχουμε να κάνουμε με τον ίδιο τον διάβολο»
(ΠΗΓΗ)

Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας ΗΠΑ, Στρατηγός Michael Flynn: «Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία ανέτρεψε τα σχέδια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, του επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ, του Μπιλ Γκέιτς και άλλων που έχουν αναφορικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζουν»
(ΠΗΓΗ)

Ωμή παραδοχή από την Ουκρανή Βουλευτή Kira Rudyk για τον λόγο του πολέμου: «Δεν πολεμούμε μόνο για την Ουκρανία αλλά και για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων»
(ΠΗΓΗ)

Vladimir Putin: «Οι μελλοντικές γενιές θα γεννηθούν χωρίς τις αλυσίδες των Rothschild. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο»
(ΠΗΓΗ)

Vladimir Putin: «H ΕΕ απώλεσε την «πολιτική της κυριαρχία» έχοντας μπει σε μια πορεία που θα οδηγήσει στον ριζοσπαστισμό και σε αλλαγή των ελίτ…Οι ελίτ της χορεύουν στο ρυθμό κάποιου άλλου…»
(ΠΗΓΗ)

Aleksandr Dugin (ο εξ απορρήτων του Πούτιν): «Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία. Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση… Η Ρωσία δημιουργεί ένα παγκόσμιο πεδίο Αντίστασης… αυτοί που είναι έτοιμοι να μας σκοτώσουν τώρα θα είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν από το εγχείρημά μας αύριο… Η σύγχρονη Δύση, όπου θριαμβεύουν οι Rothschild, Soros, Schwab, Bill Gates και Zuckerberg, είναι ό,τι πιο αηδιαστικό στην ιστορία του κόσμου… Η Ρωσία ακολούθησε τους Έλληνες, το Βυζάντιο και τον ανατολικό χριστιανισμό και εξακολουθεί να ακολουθεί αυτόν τον δρόμο. Ναι, με ζιγκ-ζαγκ και παρακάμψεις. Μερικές φορές σε αδιέξοδα. Αλλά κινείται. Η Ρωσία προέκυψε για να υπερασπιστεί τις αξίες της Παράδοσης ενάντια στον σύγχρονο κόσμο. Είναι ακριβώς αυτή η “εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο”… Είναι μια ρήξη με τον θάνατο, τον εκφυλισμό και την αυτοκτονία. Είναι το κλειδί για την ανάκαμψη. Κι η ίδια η Ευρώπη, οι λαοί της Ευρώπης, θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας: ανατρέψτε την αντεθνική παγκοσμιοποίηση χούντα…»
(ΠΗΓΗ)

Nikita Mikhalkov (ο μεγαλύτερος Ρώσος σκηνοθέτης): «Δεν είναι πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας. Είναι η οικουμενική, η τελευταία απόπειρα επίθεσης του δυτικού πολιτισμού στον ρωσικό κόσμο στην ορθόδοξη ηθική στις παραδοσιακές αξίες!»
(ΠΗΓΗ)


(του editor)omologiapistews@protonmail.comΒοηθήστε στον αντι-αιρετικό αγώνα :